FENER OL KAMPANYASINA DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

FENER OL KAMPANYASINA DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

FENER OL KAMPANYASINA DESTEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Ülke genelinde yaygın hale getirilen ve temel amaç olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nün içinde bulunduğu mali sıkıntıdan kurtulması amacıyla destek olunması hedeflenen Fener Ol Kampanyası’na Karadeniz Ereğli’den bir destek daha geldi.

Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından ortaklaşa organize edilen kahvaltı etkinliği 24 Ağustos Cumartesi sabahı gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın eski oyuncularından Tuna ile Fener Ol Kampanyası’nın Batı Karadeniz Bölge Sorumlularının da yer aldığı etkinliğe çok sayıda Fenerbahçe Taraftarı da katıldı. Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen ve Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik’in de davetliler arasında yer aldığı etkinlikte bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şube Başkan Serdar Özbek, kulüplerinin maddi sıkıntılardan kurtulması amacıyla başlatılan ve yurt genelinde yaygınlaşan Fener Ol Kampanyası’na, ilk günden bu yana azami ölçüde destek verdiklerini kaydederek; “Ülkenin en önemli kampanyaları arasına giren Fener Ol Kampanyası’na bir destek daha verebilmek için bu kahvaltı organizasyonunu tertip ettik. Emekleri ve katılımları için bütün Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum.”, dedi. Bu arada Kulüp Başkanı Ali Koç’un imzasını taşıyan iki formadan biri de düzenlenen etkinlikte açık arttırma ile satıldı. Formayı 2 bin 500 lira veren Gönül Kahvesi Sahibi Murat Ünlü aldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER