Köylere sıcak asfalt yapılacak

Köylere sıcak asfalt yapılacak

Köylere sıcak asfalt yapılacak

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Taşdelen, İl Özel İdaresi’nin Ereğli’ye bağlı köylere yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Taşdelen, Gündem’e yaptığı açıklamada, artık köylerde de sıcak asfalt olacağını ifade etti. İlçeye bağlı birçok köyde sıcak asfalt çalışmasına önümüzdeki günlerde başlanacağını belirten Taşdelen, “Sıcak asfalt ile ilgili ihalelerimizi yaptık. İhaleyi alan firmalarla ilgili Emniyet tarafından yapılan FETÖ soruşturmaları zaman aldığı için, bizim de çalışmalara başlamamız gecikiyor. Soruşturmalar tamamlanmadığı için müteahhitlere yer teslimi yapıp, bir an önce çalışmalarınıza başlayın diyemiyoruz. Emniyetin firmalarla ilgili çalışması biter bitmez biz de yol haritamızı belirleyeceğiz. İlçemize bağlı köylerimizi sıcak asfalt ile kavuşturmak için sabırsızlanıyoruz. Ödenek ve malzeme alımlarımız ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Öncelikle köy grup yollarından başlamak üzere hemen hemen tüm köylerimizde, şehirlerarası karayollarında bulunan asfalt kalitesinde sıcak asfalt çalışmamız olacak.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 09:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 6 yıl Önce

Yalandan kim olmuş
Varmı ölen millet ereglide açlıktan kan kusuyor beyefendinin biri çıkıyor efendim ben köy yollarını sıcak asvalt yapicam ıssız olanlara iş istisnanı salıcam oh ölme eşşeğim ölme iyi valla bile uykudan yeni kaltiniz galiba birtane ereglinin yerlisi kalmadi herkes kaçıyor memleketinden nedenmi sizingibilerin yüzünde?????

SIRADAKİ HABER