MHP HEYETİ TÜRK METALİ ZİYARET ETTİ..

MHP HEYETİ TÜRK METALİ ZİYARET ETTİ..

MHP HEYETİ TÜRK METALİ ZİYARET ETTİ..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.EREĞLİ Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, Gülüç Belediye Başkan Adayı A.Tarık Semiz, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İlçe Yöneticileri ve bazı partililer ile beraber 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında kurum ziyaretlerine Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi ile devam ettiler.

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Şube sekreteri Yakup Yılmaz ve Mali Sekreter Hakan Eskibina tarafından karşılan MHP heyeti adına İlçe Başkanı Rahman Demirtürk; ‘’31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında sendikanızı da ziyaret edip oylarınıza talip olduğumuzu ifade etmek isteriz. Denenmişler denendi, artık sıranın bizde olduğunu söyleyebiliriz.’’ Dedi.

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Ercan; ‘’Değerli heyetinize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Çıkmış olduğunuz bu hizmet yarışında sizlere başarılar dileriz. Allah kolaylık versin. Biliyorsunuz toplu sözleşme aşamasındayız. Biraz yoğunluğumuz var. Anlaşma sağlanamadı.’’ dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ise; ‘’ Türk Metal Sendikasının toplu sözleşme aşamasında olduğunu, bir yere kadar gelindiğini biliyoruz ve işçinin emeğinin karşılığını almasından yana olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu dönem, MHP’nin belediye başkan adayı olarak, Ereğli’de yaşayan her insanımızın olduğu gibi Türk Metal Sendikası üyelerinin de oylarına talibiz.’’ Dedi.

Gülüç Belediye Başkan Adayı A.Tarık Semiz’de; ‘’Gülüç’te Türk Metal Sendikası üyesi birçok arkadaşımız var ikamet eden, Gülüç MHP olarak hep sendikanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Oylarınıza talibiz’’ dedi.

Her partiye eşit mesafedeyiz..

Görüşme esnasında Şube Başkanı Ercan, ‘’Kulağımıza bazı şeyler geliyor. ‘Falanca kişiyi falanca bir partiye Türk Metal Sendikası önerdi.’ Şeklinde. Biz bu seçimlerde net olarak söylüyoruz ki, herhangi bir partiden yana taraf değiliz. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Herhangi bir siyasi partiye açık destek vermek gibi bir pozisyonumuz yok. Bu gibi söylemlerin nazarımızda herhangi bir kıymeti yoktur.’’ Diyerek siyaset algı operasyoncularının, Türk Metal Sendikasını herhangi bir partiyle ilişikli gösterme çabalarına net cevap vermiş oldu.

     

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER