Sahur vakti park halindeki motosikleti çaldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi park halindeki motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sahur vakti park halindeki motosikleti çaldı

Hırsızlık olayı dün gece sahur vakti Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dilek Çetine ait yaklaşık 3 bin TL değerindeki, siyah renkli 67 NU 342 plakalı motosiklet evinin önünden çalındı. Sabah işe gitmek için evden çıktığında park halindeki motosikletini yerinde bulamayan Dilek Çetin güvenlik kamera görüntülerini izleyince çalındığını öğrendi. Çetin, emniyete giderek motosikletinin çalındığı bilgisini vererek şikayette bulundu. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri motosikleti çalan hırsızı ve motosikleti bulmak için çalışma başlattı.
Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasında
Yaşanan motosiklet hırsızlığı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamera görüntülerinde kapüşonlu bir kişinin etrafa bakınarak motosiklete yaklaştığı ve kimsenin olmadığını anlayınca da motosikleti ittirerek çaldığı görülüyor.
Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER