Sporcu Fabrikası’nda antrenmanlar başladı

Sporcu Fabrikası’nda antrenmanlar başladı

Sporcu Fabrikası’nda antrenmanlar başladı

Yapımı 2016 yılında başlayan ve hafta içinde faaliyete geçen Sporcu Fabrikası’nda Boks, Judo, Taekwondo, Güreş ve bir çok spor dallarında yoğun bir tempo ile antrenmanlar başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, spor branşlarının idmanlarını tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Teşekkürlerini dile getiren Judo antrenörü Metin Sönmez: “Yeni salon, yeni umutlar. Açılışımızı İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürümüz İbrahim Açıkgöz, İl Temsilcimiz Kemal Çebi , Milli hakemimiz Mehmet Çebi, değerli büyüğümüz Hasan Bostancı, hocam Metin Aydoğan ve sevgili velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.  Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Milli Takım antrenörü olan İshak Tiryaki da: “Yeni salon yeni heyecan yeni şampiyonluklara inşallah” dedi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdür Vekil Hakan Yüksel ise: “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ilimizde yapımı tamamlanan sporcu fabrikasında çalışmalar başladı.  Her yeni başlangıçta umutlar hayaller vardır. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk antrenörlerimizdeki heyecan bizi daha çok umutlandırdı, bizleri de daha çok heyecanlandırdı.  Yeni tesislerimizde nice başarı ve şampiyonlukların yaşanması dileği ile emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER