PROTOL ZİYARETLERİ İLE BAŞLANDI…

PROTOL ZİYARETLERİ İLE BAŞLANDI…

gundemeregli.com-Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kdz Ereğli İlçe Müftü Vekili Fehmi Malakçı başkanlığında ziyaretler devam ediyor.

İlk olarak protokol ile başlanan ziyaretler öncelikle Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel ve son olarak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a gerçekleştirildi.

Kdz Ereğli İlçe Müftü Vekili Fehmi Malakçı başkanlığında kutlama heyetini makamında kabul eden Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay;“Diyanet İşleri Başkanlığı her yıl Ekim Ayı’nın ilk haftasını “Camiler ve Din GörevlileriHaftası” olarak kutlamayı bir gelenek haline getirdiğini, kutlanan bu haftayı önemsediklerini, din adamlarımızın donanım ve bilgileriyle çevrelerinde saygı duyulmaları, dini konularda olduğu gibi diğer konularda da bilgili olmaları ve yaşantılarıyla çevrelerine örnek olmaları gerektiğini, görev yaptığı yerlerdeki vatandaşlarımızın her türlü problemleriyle ilgilenmeleri gerektiğini, bu bakımdan din görevlilerine önemli görevler düştüğünü, bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum”dedi.

Müftü Vekili Fehmi Malakçı’da Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi. Haftanın anısına kendilerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap seti sundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER