ALAN'DAN SERT TEPKİ!

ALAN'DAN SERT TEPKİ!

ALAN'DAN SERT TEPKİ!

Zonguldak Belediye Meclis toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kendisi hakkında Yeniçeri şeklinde yapılan yakıştırmayı asla kabul ettiğini belirterek onları aynen iade ediyorum ve kınıyorum diyerek tepki gösterdi. Zonguldak Belediye Meclisi'nin Şubat ayı birinci birleşimi gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığın'da gerçekleştirilen meclis gündeminde bulunan 11 madde oybirliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.Meclis ikinci birleşimi 7 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 
Meclisin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan önemli açıklamalarda bulundu. Yeni trafik uygulamasına Salı günü son verileceğini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, uygulama esnasındaki eksiklerimizi gördük ve tedbirlerimizi ona göre alacağız. Uygulama Salı günü sona erecek ve önümüzdeki Haziran ayı tekrar uygulamayı devreye sokacağız. Çeşitli sıkıntılar yaşandı ve eksiklerimizi gördük ve ona göre tedbirimizi alacağız. Okullar kapandıktan sonra trafik uygulaması eksikleri tamamlanmış şekilde devam edeceğiz"ifadesini kullandı. 
İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'in projeler için Zonguldak Belediyesi Toki ne vaat ettiğini açıklaması gerekir" şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,"Buna cevabı sayın İl Başkanının verir ben cevap vermeyeceğim. bizim öyle bir şey yapmayacağınızı kendisi iyi bildiği halde öyle bir açıklama yapmış"dedi.   
Kendisinin İl Başkanlığı seçimleri öncesinde hakkında çeşitli ithamlar yapıldığını kendisini yeniçeri sıfatını yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, bana yeniçeri yakıştırmasını yapanları kınıyorum dedi. Belediye Başkanlığı ile birlikte teşkilatçılığı ara verdiğini ve asla teşkilatı içinde karışmadığını belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; "Ben teşkilatlardan geliyorum. Belediye Başkanlığı ile birlikte teşkilatçılığı geride bıraktım. Bu konuyla ilgili yorum yapacak değilim. hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor hiçbiri doğru değil. Benim böyle şeylerle uğraşacak vaktim yok ben kendimi Zonguldak'a hizmete adadım. Vaat ettiklerimi projelerini gerçekleştirmenin peşindeyim. Tek bir amacım var Belediye Başkanı olarak görevini en iyi şekilde yapmak. Teşkilatçılığı mı geride bıraktım ara verdim. Benim hakkımda çeşitli ithamlar ve haberler yapılıyor teşkilatının işine karıştığım ile ilgili asılsız yorumlar var haberler var Bunlar tamamıyla yalan. benim için yeniçeri ifadesi kullananları kesinlikle kınıyorum ve onlara iade  ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2020, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER