GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILACAKLAR

GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILACAKLAR

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli 27 Mayıs'ta Yassıada'da Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacaklar.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, 27 Mayıs Perşembe günü, 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yılında, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da gerçekleştirilecek.Kongre merkezi, müzeler, otel, spor salonu gibi yapıları, sosyal donatı alanları ve geçmişte yaşananlara vurgu yapan anıt ve heykelleriyle yeniden düzenlenen Yassıada, törenle "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak hizmete açılmıştı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olarak anılan 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yılında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda olacak. Erdoğan, burada düzenlenecek anma programına katılacak.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı da aynı gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda yapılacak olan toplantıya, AK Parti'nin 81 il ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER