GMİS, Ege Bölgesinde Örgütlenme Çalışmaları

GMİS, Ege Bölgesinde Örgütlenme Çalışmaları

GMİS, Ege Bölgesinde Örgütlenme Çalışmaları

Genel Maden İşçileri Sendikasının (GMİS) madencilik iş kolunda Ege Bölgesinde yürütülen örgütlenme çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, GMİS Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Birol Kundakçıoğlu, TİS ve Araştırma Uzmanı Sait Cinbir, GMİS Hukuk Danışmanı Gökhan Köse Ege Bölgesine gitti.
Ege Bölgesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren GMİS heyeti ilk ziyareti GMİS Ege Temsilciliğine yaptı.
Ege Örgütlenme çalışmalarını yürüten GMİS Temsilcisi Yaşar Çama ve sendika üyesi işçiler tarafından karşılanan GMİS Heyeti, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve işçilerin sorunlarını dinledi.
GMİS Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu başkanlığında 27 Temmuz 2017 tarihinde Aydın Çine Başsavcısı Feyizahan Ceyhanı ve Çine Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Soydan Ekimi makamında ziyaret ederek madencinin elleri üstünde tuttuğu Taşkömürü Figürü hediye ettiler.
Ege Bölgesi örgütlenme çalışmaları için Aydına giden GMİS Genel Başkanı Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal ve GMİS Şube Başkanları ve Teknik Elemanlardan oluşan heyet Aydın Valisi Yavuz Selim Köşgeri makamında ziyaret etti.
Heyet Başkanı GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Vali Köşgere Ege Bölgesinde yürütülen örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Mutlu, ziyaret anısına Vali Köşgere Zonguldakı anlatan madencinin elleri üstünde tuttuğu Taşkömürü Figürü hediye ettiler.
GMİSin ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Köşger, sendikanın örgütlenme çalışmalarında başarılar diledi.
Grevdeki izdeniz işçileri ile dayanışma
İzmir Büyük Şehir Belediyesine bağlı İZDENİZ A.Ş.de çalışan işçileri grevin 16. günü olan ziyaret eden GMİS Heyeti, grevdeki işçilere haklı mücadelelerinde destek verdi.
GMİS Heyeti Başkanı Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, işçilere yaptığı konuşmada şunları söyledi.
İnsanca çalışma ve insanca yaşam için grev hakkını kullanan kardeş sendikamız Denizciler Sendikası üyesi İZDENİZ işçisi kardeşlerimizi Genel Maden İşçileri Sendikası ve Zonguldaklı maden işçileri olarak sonuna kadar destekliyoruz. Umarım yetkililer en kısa zaman da işçi kardeşlerimizin bu hak arama mücadelesine gerekli duyarlılığı gösterirler ve kardeşlerimizin olurunu alacak bir çözüm bulurlar dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER