İlçe müftüleri Çaycuma'da buluştu....

İlçe müftüleri Çaycuma'da buluştu....

İlçe müftüleri Çaycuma'da buluştu....

Her ay düzenli olarak yapılan Zonguldak İlçe Müftüleri toplantısı 09 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 10:00’ da Çaycuma Müftülüğümü’nde gerçekleşti. Toplantıya Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, İl Müftü Yardımcısı Bayram Danacı, Çaycuma İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ile İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda yapılacak olan hizmetler ve etkinlikler görüşüldü. Zonguldak İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerinin karşılıklı görüş alışverişi ile toplantı sona erdi.

Çaycuma Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen İlçe Müftüleri toplantısının ardından Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, İlçe Müftüleri ile beraber, Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencileri yönelik açılan TDV Çaycuma Şubesi Yükseköğrenim Kız Konukevinde kalan öğrencilere ziyaret gerçekleştirdi.

Çaycuma Müftüsü Ayhan Ermiş  ziyarette yaptığı açıklamada: “Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için, öğrencilere destek olabilmek amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi olarak 18 kız öğrenciyi evlerimizde barındırmaktayız. İnşallah Kız Konukevinin TDV Kız Yurdu olarak açabilmesi için çalışmalarımız devem etmektedir ” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER