Türkali tesisleri satılmıyor!

Türkali tesisleri satılmıyor!

Türkali tesisleri satılmıyor!

Zonguldak İl Genel Meclisi Mart/2018 dönemi dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı. Toplantı, yoklama ve bir önceki oturama ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. 4. Birleşime ait en önemli detay ise Türkali’de bulunan 22 üniteli motel ve gazino tesisi satışının reddedilmesi oldu.
TÜRKALİ TESİSLERİ SATILMIYOR”
Gündemin ilk maddesinde yer alan, Zonguldak Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün 15.02.2018 tarih ve 1692 sayılı yazısıyla yeniden görüşülmek üzere iade edilen 09.02.2018 tarih ve 035 sayılı kararımız; İlimiz Kilimli İlçesi Türkali Köyü hudutları dahilinde bulunan 22 Üniteli Motel ve Gazino Tesislerinin satışının reddi hususunun görüşülerek satılmaması için meclisin oyundan geçerek oy birliği ile kabul edildi.
“AHATLI RAPORLARI KABUL EDİLDİ”
Gündemin bir diğer maddesi İlimiz Çaycuma İlçesi Ahatlı Köyü Kutlupınar Mevkiinde 110 ada, 173 nolu parseldeki 5865,59 m²’lik taşınmaz ile ilgili Plan ve Bütçe – İçişleri – Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler – Köylere Yönelik Hizmetler – Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 10 – 2 – 6 – 4 – 2 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
“YOL AĞINA ALINDI”
İlimiz Kdz. Ereğli, Gökçebey ve Alaplı İlçelerinde bulunan ve kilometreleri ayrıntılı Komisyonlarca hazırlanmış raporda yazılan yolların yol ağına alınması ile ilgili Plan ve Bütçe – Köylere Yönelik Hizmetler – İçişleri – İmar ve Bayındırlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 11 – 5 – 7 – 4 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
“ÇAYIR MAĞARASI TURİZME KAZANDIRILACAK”
İlimiz Çaycuma ilçesine bağlı Çayır Köyü hudutları dahilinde bulunan ve Türkiye’nin sayılı mağaralarından olan Çayır Mağarası ile ilgili Turizm – Ar-Ge – Köylere Yönelik Hizmetler – Plan ve Bütçe – Gençlik ve Spor komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 2 – 2 – 6 – 12 – 2 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
“LOJMANLARIN SATIŞI GÖRÜŞÜLDÜ”
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, ilimiz Merkez İncivez Mahallesi Aydoğmuş Sok. 1 pafta, 30 ada 2 parselde 3.788 m² kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan 2 adet ( A-B Blok ) tan oluşan 16 daireli lojmanların mülkiyetli satışı ile ilgili İmar ve Bayındırlık – Plan ve Bütçe – İçişleri – Sanayi ve Ticaret Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 5 – 13 – 8 – 1 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER