Başkan Ay'dan 8 Martta en anlamlı hediye...

Başkan Ay'dan 8 Martta en anlamlı hediye

Başkan Ay'dan 8 Martta en anlamlı hediye...

8 Mart Dünya Kadınlar gününün en anlamlı hediyesi Düzce Belediye Başkanı Dursun Aydan geldi. Başkan Ay, daha önce de Düzce Belediyesinde çalışan fiziksel engelli Nazlı Emiroğlunun tekrar belediyede işe başlayacağını açıkladı.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile daha önce de Düzce Belediyesinde çalışan fiziksel engelli Nazlı Emiroğlunu tekrar belediyede işe alarak günün en anlamlı davranışını gerçekleştirdi.
Başkan Dursun Ayın güzel bir jest yaptığını söyleyen Vali Dağlı Başkanımız Nazlı kızımıza güzel bir jest yaptı. Daha önceden de belediyede çalışmış. Çalışmalarından da herkes gayet memnun. Başkanım kendisine hemen işe başlata sözü verdi. İnşallah kızımız içinde hayırlısı olur dedi.
Nazlı Emiroğlunun daha öncede belediyede çalıştığını söyleyen Başkan Dursun Ay Nazlı Emiroğlu kızımız Düzce Belediyesinde staj yapmıştı. Stajı bittikten sonra çıktığına da çok üzülmüştüm. Bugünün önemine binaen kendisine iş sözü verdik. Stajını yaptığı Düzce Belediyesine alacağız, belediyede çalışacak. Kendisini tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
Belediyede yeniden işe başlamaktan dolayı sevinçli olduğunu söyleyen Nazlı Emiroğlu Çalışmayı isteyen ve seven biriyim. Belediyede 9 ay boyunca da güzel bir şekilde çalıştığıma inanıyorum. Bundan sonrada elimden geleni yapacağım dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER