Baja Rallisi'nde 15 Temmuz şehitleri anılacak

Baja Rallisi'nde 15 Temmuz şehitleri anılacak

Baja Rallisi'nde 15 Temmuz şehitleri anılacak

DÜZCE - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenecek Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak için özel etap hazırlandı.

TMF İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzce Valiliği ve Belediyesi destekleriyle organize edilen rallinin, il ve ilçelerde gerçekleştirileceğini belirtti.

Yarışçıların, 4 gün boyunca 450 kilometrelik parkurda zorlu etapları geçeceği ve aynı zamanda Türkiye Enduro ve ATV şampiyonalarının da burada yapılacağını hatırlatan Akülke, Ralli, her iki şampiyonanın 2017 genel klasmanına puan verecek. Heyecan başlıyor. Bugün teknik kayıtlar, akşam da sporcu ve hakemlere birifingimiz olacak. Yarın Düzce Anıtpark Meydanından start alacağız. ifadelerini kullandı.

Sıralama turlarının ardından 15 Temmuz şehitleri için özel bir etap oluşturduklarını anlatan Akülke, şöyle konuştu:

15 Temmuz şehitlerimiz için özel bir etap düzenledik. Mesele vatansa gerisi teferruat diyen baba-oğul Erol Olçak ve Abdullah Tayyip Olçak için özel etap hazırlandı. Motosikletçilerimiz, vatan için canını seve seve veren rahmetli baba-oğul için yarışacak. Rallinin en anlamlı etabı olacak. Her iki şehidimizi de minnetle anacağız.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER