Öğrencilerden Düzce Üniversitesi rektörüne ziyaret...

Öğrencilerden Düzce Üniversitesi rektörüne ziyaret

Öğrencilerden Düzce Üniversitesi rektörüne ziyaret...

Şehit Ercan Eker Ortaokulu ve Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakarı ziyaret ederek Konuralp Kampüsünü gezdi.
Rektörlük Çalıştay Salonunda misafir öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversite eğitimi ve kültür hayatını öğrencilere anlatarak, Düzce Üniversitesinin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, sosyal ve kültürel imkanları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.
Öğrencilere gelecekleri için öğütlerde de bulunan Rektör Çakar, meslek seçimi yaparken dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, Bu gün ilginizi çeken konular üzerine yoğunlaşıp, o yönde kendinizi geliştirirseniz, ileride mutlu bir iş hayatınız ve geleceğiniz olabilir. şeklinde konuştu.
Öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında sordukları soruları da yanıtlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, misafir öğrencilere ve öğretmenlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Üniversite hayatını daha yakından tanımak isteyen ortaokul öğrencileri, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Derslikleri, Fakülteler ve Ortak Yaşam Alanını ziyaret ederek Düzce Üniversitesi yetkililerden bilgiler aldı.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER