Başkan Uysal’dan destek sözü

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Uysal’dan destek sözü

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal,  Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli’de bulunan fakülteler ve meslekyüksekokulunun gelişimi ile Üniversiteye tahsis edilen eski hastane arsa vebinaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Uysal,Üniversitenin gelişen kampüsleri ve artan öğrenci sayısıyla Karadeniz Ereğli’yefarklı dinamikler kazandırdığını vurguladı.

Rektör Özer’e Doruk ve Kepez Kampüslerindegerçekleştirilen yatırımlar dolayısıyla teşekkür eden Başkan Uysal, BülentEcevit Üniversitesine tahsis edilen alanda yapılacak yatırımlarda da her türlüdesteği sağlayacağını ifade etti.

Başkan Uysal’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunubelirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Karadeniz Ereğli’deki fakültelerinin vemeslek yüksekokulunun bölüm, program ve öğrenci sayılarını arttırmak içinçalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Üniversiteye yeni tahsis edilen alanda önemliprojeler ve yatırımlar gerçekleştirileceğini belirten Rektör Özer Uysal’a,Bülent Ecevit Üniversitesinin gelişimi için verdiği desteklerden dolayıteşekkür etti.

                                               

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER