BEÜ ÖĞRENCİLERİ, MİNİK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ.

BEÜ ÖĞRENCİLERİ, MİNİK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ.


gundemeregli.com-Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Öğrencileri tarafından Topluma Hizmet uygulamaları dersi kapsamında Orhanoğuz İlköğretim Okulu öğrencileri için “Radyasyon Konulu “bir seminer düzenledi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği 3.sınıf Öğrencileri Tuğba Sarı, Hüseyin Turanlı, Hasan Can Çavdar, Bilal Yılmaz, Reyhan Altay, Melek Nur Aktürk, Cihat Balgün, Mehmet Budak ve Veyis Altaş, Topluma Hizmet uygulamaları dersi kapsamında seçtikleri Orhanoğuz ilköğretim okulu öğrencilerine ” Radyasyon Saçan Kaynaklara karşı” bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminerde Öğrenciler gerçekleştirilen tiyatro ile hem bilgilenirken hem de Eğlenceli dakikalar yaşadılar. Etkinlik sonrası seminer ile ilgili bilgi veren BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrencisi Tuğba Sarı, Öncelikle Seminerde emeği geçen Proje arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti; “Bizler Bülent Ecevit üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri olarak, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yaptığımız bu seminer ile Çocuklarımızın geleceğini kurtarmak anlamında bilgilendirmek istedik, Çünkü çocuklarımız bilip bilmeden radyasyon saçan birçok kaynak ile iç içe bulunmakta ve ailelerimiz genellikle bu konuda biraz bilinçsiz olmaktadırlar. Birazda olsa çocuklarımızın bu kaynaklardan nasıl korunabileceğini, zaten kopmayacaklarını bildiğimiz için nasıl korunabileceklerini öğretmeye çalıştık. Umarım amacımıza ulaşmışızdır.’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER