EN GENÇ VEKİLDEN EĞİTİM DEDEYE TEŞEKKÜR

TBMM´nin en genç vekilden,eğitim dedeye teşekkür ederek, herkesi duygulandırdı.

EN GENÇ VEKİLDEN EĞİTİM DEDEYE TEŞEKKÜR
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde yaptırdığı okullarla adı eğitim dede olarak anılan 85 yaşındaki Hacı İbrahim İzmirlioğlu’na yaptırdığı okullar nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclis’inin (TBMM) en genç Milletvekili tarafından duygu yüklü tebrik mesajı gönderildi.

CHP İstanbul Milletvekili ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Faik Tunay tarafından gönderilen mesajda Yunay,  İzmirlioğlu’na teşekkür ederek hayırsever yardımlarından ötürü kutladı.

Milletvekili Tunay’ın gönderdiği tebrik mesajını gazetemiz ile paylaşan İzmirlioğlu, oldukça duygulandığını kaydetti.

Bu tebrik mesajını TBMM’nin en genç vekilinden almanın ayrı bir heyecanını yaşadığını anlatan İzmirlioğlu, ömrünün sonuna kadar okul yaptırmaya devam edeceğini söyledi. Şimdiye kadar ilçede 6 okul, bir huzurevi yaptıran çok sayıda caminin yapılmasına da destek olarak Ereğli’de hayatını eğitim yuvalarının yapılmasına adayan İzmirlioğlu şunları söyledi:

“Ben bu ilçede dünyada geldim. Bu ilçede para kazandım ve kazandığımı da bu ilçeye harcıyorum. Okulları Allah rızası için yaptırıyorum. Allah bana ömür verdikçe, ben de bu eğitim yuvalarına destek vermeye devam edeceğim. Okulları devlet yaptırsın demek doğru değil. Günümüzde okul sıkıntısı çekiliyor. Okulları devlet yaptırsın deniyor. Devlet kim? Devlet biziz. Bu okulları bizler yaptıracağız. Okulları olmayan çocukları cahil bırakmayın. Allah kullarına nimetleri verirken, güzel yerlerde kullansın diye veriyor. Eğer bize verilen bu nimetleri güzel yerlerde kullanmazsak, bize verilen nimetler elimizden alınır. Ben de bana verilen bu nimetleri ömrüm yettikçe güzel yerlerde kullanacağım. Ömrümün sonuna kadar okul yaptırmaya devam edeceğim

İŞTE MECLİSİN EN GENÇ VEKİLİNİN İZMİRLİOĞLU’NA GÖNDERDİĞİ MESAJ

“Hayırsever işadamına eğitim katkı adlı haberi gazeteden okudum.  Ülkemiz adına büyük bir mutluluk duydum. Ortaya koyduğunuz hayırsever tavrı çok önemli bulduğumu ve bu çalışmalarınızın bütün topluma örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Bu hayırsever davranışınızdan dolayı şahsınızı CHP’nin en genç TBMM’nin en genç vekillerinden biri olarak kutluyorum.  Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Selam ve sevgilerimle”

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER