SÜPRİZ ZİYARET

SÜPRİZ ZİYARET
Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren iş adamları Mehmet Yaşar ve Kadir Boz, Alaplı Gazeteciler Derneği´ni (AGD) ziyaret etti.
Alaplı´da Kasımlı köyü Ölüce mevkiinde taş ocağı işletmesi kuran Yaşar Madencilik ortakları Kadir Boz ve Mehmet Yaşar Alaplı Gazeteciler Derneği´ne nezaket ziyaretinde bulundu. Bölgede iş istihdamına katkı sağlamak amacında olduklarını belirten iş adamı Mehmet Yaşar, &[#]8220;Yaşar Madencilik olarak Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı köyü Ölüce mevkiinde taş ocağı işletmesini kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda tüm yasal izinlerimizi almış durumdayız. Amacımız bölgeye hizmet etmek ve iş istihdamına katkı sağlamaktır&[#]8221; dedi.
Alaplı Gazeteciler Derneği Doğan Bostancı da, iş adamları Mehmet Yaşar ve Kadir Boz´un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Bölgemizde iş istihdamına katkı sağlayan tüm iş adamlarımıza her zaman destek vermeye hazırız, bu anlamda bizleri ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette AGD yönetim kurulu üyeleri Hasan Haşıl ve Erdoğan Kutlu da hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2012, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER