UTKU’LU GÜNLER BAŞLIYOR

UTKU’LU GÜNLER BAŞLIYOR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’ndeki Eğitim kurumlarının başında gelen Utku Koleji tanıtım günlerinin bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 15 ve 22 Mart tarihleri arasında 8. düzenlenecek olan Kdz Ereğli Utku Koleji “Tanıtım Günleri”nde okulun tüm kapıları velilere açılacak.

1986 yılından günümüze Eğitim ve Öğretimde 28 yıllık tecrübesi ile kurulduğu günden bugüne Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran bir öğretmenler kuruluşu olan Utku Koleji okul kampusunu de genişleterek yeni yüzüyle öğrenci ve velilere hizmet vermek istiyor.

Kdz. Ereğli’de Bir Öğretmenler kuruluşu olarak adından sıkça söz ettiren ve 28 yıllık geçmişi ile ilçenin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Utku Koleji yeni Eğitim kampusu ile de hizmet vermeye hazırlanıyor.

Bu yılda, geleneksel olarak düzenlenecek olan Utku Koleji Tanıtım Günleri etkinliğinde tüm velileri gezme ve görme imkanı bulacaklar.

Kdz. Ereğli’de okulun fiziki yapısını büyütmenin mutluluğu içerisinde olan Utku koleji yeni binasının içinde İlk ve Ortaokul binası, yüzme havuzu, konferans salonu-spor salonu yeni anaokul binası, açık sosyal alanları ile bölgede örnek olacak bir yatırıma imza atmanın mutluğu ile bu projeyi tanıtma imkanı bulacak.

Utku kolejinin tanıtım günlerine katılmak isteyen veliler 15 ve 22 Mart tarihleri arasında 11:00 ile 14:00 saatleri arasında okulu gezebilecekler.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER