YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

gundemeregli.com- Ereğli İlçesinde açtığı kurslarla adından sıkça söz ettiren Ebil Eğitim Hizmetleri Bilgisayar ve teknoloji destekli çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışıyla çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyor.

Ebil Eğitim Hizmetleri Sahibi Fevzi Likoğlu, yeni kursların müjdesini vererek, yüzde 70 oranında iş garantisi verdiklerini kaydetti.

KURSLAR ARALIKSIZ AÇILIYOR

Likoğlu, yine kurslar ile kursiyerlere hizmet veremeye devam edeceklerini belirterek, şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Ebil Eğitim; her biri kendi alanında uzman eğitim kadrosuyla, kendine özgü, çağdaş, zamana ayak uydurabilen esnek eğitim sistemiyle bilişim teknolojisi sektöründe, eğitim ve diğer faaliyet alanlarında 1987 yılından bu yana hizmet veriyor. Çeyrek asırlık geçmişiyle geleceğe ışık tutan kurum 21. yüzyılın gerekleri doğrultusunda Bilgisayar ve teknoloji destekli çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışıyla çizdiği yolda ilerlemeye devam etmektedir.

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İlköğretim müfredat programları, Web Tasarım Programcılığı, AutoCad, 3D Studio Max, ECDL Kursları, Matematik, İngilizce, Almanca, AÖF dersleri, Tıbbi sekreterlik Kurslarını başarıyla vermektedir. Milli eğitim Bakanlığı&[#]8217;ndan onaylı verilen kurslarda; kursiyerler eğitim sonunda Milli eğitim bakanlığı tarafından düzenlenen sınavlara katılarak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya ve meslek sahibi olmaya hak kazanmaktadırlar.&[#]8221;
BİNLERCE ÖĞRENCİ MEZUN OLDUK
Ebil eğitim&[#]8217;de bu güne kadar toplam 4 Bin 112 bilgisayar işletmenliği sertifikası verdiklerini de hatırlatan Likoğlu, &[#]8220;3 bin 450 bilgisayarlı muhasebe sertifikası, Bin 336 bilgisayar programcılığı sertifikası, 680 İngilizce sertifikası, 800 autocad sertifikası, 164 bilgisayar okur-yazarlığı sertifikası, 60 solidworks sertifikası, 100 web tasarımcısı sertifikası, 80 3DMax sertifikası vermiştir. Ayrıca kamu ve özel sektörlere yaptığı çalışmalarla birçok öğrenciyi işe yerleştirmiştir. Bilgisayar işletmenliği programlarından mezun ettiğimiz öğrencilerin %40`ını , Bilgisayarlı Muhasebe programlarından mezun ettiğimiz öğrencilerin %70`ini ve Bilgisayar Programcılığı programlarından mezun ettiğimiz öğrencilerin ise %20`sini Kamu ve Özel Sektörde çeşitli kurum ve kuruluşlarda istihdam etmiş bulunmaktadır.&[#]8221;
20 YILLIK TECRÜBE
Ebil-Eğitim 20 yıllık tecrübeye dayanarak, işletmelerin aradığı nitelikli elemanları yetiştirmek için en fazla tercih edilen dallarda eğitim vermeye devam ettiklerini de kaydeden Likoğlu şunları söyledi:

&[#]8220;Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe ,bilgisayar programcılığı, Bilgisayar Networks ve Bakım Onarım elemanı, Eta &[#]8211; Logo- Byte Entegre, Logo Go yada Vega Muhasebe Paket Programlarını kullanabilen elemanlar ile İleri Excel´de hızlı programlar ve grafikerler ile sunum hazırlayabilen insan gücüne duyulan ihtiyaca cevap verecek mezunlarımızla ülkemizin yetişmiş iş gücüne katkımız hızla sürmektedir.

Başarılarının sebeplerinin en başında araştırmacı kadro ve etkili eğitim metotları gelmektedir. Ayrıca Kurum, İşkur ile ortak düzenlediği istihdam zorunluluğu olan eğitim programlarını, sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirerek başarıyla hayata geçirmiş ve geçirmeye devam etmektedir.&[#]8221;

YAZ KURSLARI BAŞLADI

Ebil eğitim de 2011-2012 yaz kampanyaları başladığını da ifade eden Likoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

&[#]8220;Tüm dallarda eğitim alabileceğiniz kurs görebileceğiniz alanlarda EBİL yanınızda, Ebil eğitim merkezini eğitim veren diğer kurumlardan ayıran en belirgin özellik kurslardan mezun olan kursiyerlerin işe yerleştirilmesidir. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalarla yapılan görüşmelere sonucunda işverenlerin nitelikli elemen ihtiyaçlarını karşılamanın gururunu yaşayan EBİL&[#]8217;den kampanyalar devam ediyor. Ebil&[#]8217;den üçü bir yerde, 2011-2013 kampanyaları yaptıran herkese KPSS&[#]8217; de % 90 başarı garantisi ile bilgisayar kursu İngilizce kursu, Matematik kursu 600 TL, Muhasebe kursları, genel muhasebe, ön muhasebe, sekreterlik personel ve bordro EBİL eğitimden KPSS erken kayıt avantajı ücretsiz ödüllü deneme sınavı 2012 2013 lisans ve öğretmen adaylarına deneme sınavı dereceye giren öğrencilere 1.ye KPSS eğitimi ücretsiz 2.ve 3. Ye %50 indirim 4 ve 10 arası dereceye giren öğrencilere %25 indirim,aynı zamanda sınava giren 30 Hazirana kadar, kayıt yaptıran herkese %10 indirim +tablet bilgisayar hediye,24 saat izleyebileceğiniz vido dersler, hızlı okuma teknikleri kursuda ücretsiz verilecektir, Almancada %100 başarı ve A1 vizesi, Alman konsolosluğunda yapılan sınavlarda kursiyerlerin başarı oranının %100&[#]8217;dür bu sayede kursiyerler a1 vizesi alarak almanyaya yerleşmesinin gururunu yaşayan Ebil aynı zamanda, bir kursla 3 meslek edinme avantajını da sağlıyor. Yıllarımı harcamadan bir mesleğim olsun diyorsanız?

Geleceğinizle ilgili karar vermekte ne yapabileceğinizi nerelerde ve hangi konularda başarılı olabileceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Ebil&[#]8217;le tanışma vakti. Klasik kurs mantığından sıyrılmış bir yapı bilgilerini paylaşmak için can atan eğitmenler ve güzel bir eğitim ortamı geleceğinize yön vermede ne yapabileceğinizi görmenize ışık tutacak bir nokta ayrıca en önemlisi güzel arkadaşlıklar&[#]8221; ve potonsiyal bir iş çevresi oluşturulması tecrübe deneyim ve hedef noktası kariyerli bir iş çevresi oluşturulması tecrübden ve hedef noktası kariyerli bir iş hayatı sizi bekliyor.

KURSLŞARA KATILABİLMEK İÇİN

Bilgisayar kullanabilen en az lise mezunu olan herkes katılabilir, Web tasarımcıları, bilgisayar programcıları, ticari paket programı kulanıcıları, (eta,logo,vega,bayt,nebim,netsis vs), bilgisayar firmaları,hastane kamu kurum ve kuruluşunda bilgi işlem çalışanları,yazılımcı olmak isteyenler, bilgisayarlı muhasebe uzmanları,işsiz kalma riski sıfıra indirmek isteyenler katılabilirler.

Açıköğretim kursları lise ve üniversite öğrencileri açıık lise programları matematik üniversite programları muhasebe, matematik,maliyet muhasebesi,ve finansman, Web tasarım kursları Frontpage,dreamweaver,flash-asp,Visual net 2010 Pazarlama ve dış ticaret kursları, kendini bu alanda uzmanlaştırmak isteyenler üniversite öğrencileri bu fırsatı kaçırmayın. Ticaret-e-ticaret, pazarlama yönetimi,halkala ilişkiler,mesleki İngilizce-Bilgisayar destekli tasarım ve çizim programları kursları autocad,;(bilgisayar destekli tasarım ve çizim programı)solidworks,(bilgisayar destekli< tasarım programı)3d studio max (3 boyutlu grafik ve animasyon programı),allplan(bilgisayar destekli tasarım /metraj/hak ediş programı),solidcam(bilgisayar destekli üretim),cnc/catia, (bilgisayar destekli üretim),cinema 4d,netcad,

Ebil&[#]8217;den KPSS kamu personeli seçme sınavı lise/ön lisans, lise ve öğretmenlik memur olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın.&[#]8221;

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2012, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER