MAZLUMDER ÖNEMLİ BİR KURULUŞ

MAZLUMDER ÖNEMLİ BİR KURULUŞ
MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Recep Karagöz, Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;i ziyaret etti.
MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Recep Karagöz, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;i ziyaret ederek, ilçedeki kültüre ve yazarlara sahip çıkma bakımından belediye tarafından organize edilen Çaycumalı yazarları bir araya getirme etkinliği yapılmasından dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Recep Karagöz, Bu gibi organizasyonların panel, sempozyum ve konferanslar çerçevesinde yaygınlaştırılmasıyla daha da verimli olacaktır dedi.
Ülke ve dünya mazlumlarının yanında yer alan MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Recep Karagöz&[#]8216;ün ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Açılımı; insan hakları ve mazlumlar için dayanışma derneği olan önemli bir sivil toplum örgütüdür. Ülkemizde ve dünya üzerinde önemli sorunlarla ilgili çalışmaları, içinde en soğukkanlı, akli başında ve demokratik konumu alabilen ender sivil örgütlerdendir. Bosna Hersek&[#]8217;te, Irak&[#]8217;ta, Afganistan&[#]8217;da ve Filistin gibi ülkelerde mazlumların yanında yer alarak ülkemizin yanlarında olduğunu kendilerine göstermiş oldular. Ben bu hayırlı ve önemli hizmetlerinden dolayı kendilerine ve mensubu olduğu derneğe çok teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Mithat Gülşen tarafından MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Recep Karagöz&[#]8217;e ilçeyi tanıtan gümüş tabak ve yoğurtçu kadın heykeli takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2012, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER