Müsiad, üyeleriyle iftarda bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi üyeleri iftarda bir araya geldi. Gösterişli iftarlardan kaçındıkları için sadece üyelere iftar verdiklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Ramazan Ay’ının hayırlara vesile olmasını diledi.

Müsiad, üyeleriyle iftarda bir araya geldi

MüstakilSanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi üyeleri iftarda biraraya geldi. Gösterişli iftarlardan kaçındıkları için sadece üyelere iftarverdiklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, RamazanAy’ının hayırlara vesile olmasını diledi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Elizya Restoranda düzenlediğiiftar programıyla üyeleriyle bir araya geldi. Programa MÜSİAD Zonguldak ŞubesiBaşkanı Salih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, üyeler katıldı. Geçtiğimizgünlerde üyelik için başvuran Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AkParti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın da katıldığı iftarda konuşma yapanMÜSİAD Başkanı Salih Yılmaz, genel merkezin de aldığı kararla bu sene geniş katılımlıgösterişli olarak algılanabilecek iftar programı özellikle yapmadıklarınıbelirtti.

Çevre ülkelerde ve birçok İslam ülkesinde şuan masadaolanları bir gün boyunca bulamayanların olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz,“MÜSİAD olarak gösteriş olarak algılanabilecek programlar düzenlemektenkaçınıyoruz. Dinimizin de emrine uyarak israfın yapılmaması ve dayanışmaortamının artması için çaba gösteriyoruz. Üyelerimiz arasında mübarek RamazanAyı’nın da ruhuna uygun şekilde Zonguldak’taki siz MÜSİAD ailesiyle bir arayagelmek istedik. Davetimizi kırmayıp programımıza katıldığınız için teşekkürederiz. İnşallah Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı tüm İslam alemine ve ülkemizehayırlar ve bereket getirir. Doğu Türkistan’daki Uygur Türkü, Filistin veSuriye’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere zulüm gören tüm din kardeşlerimizedualarımızı eksik etmemeli, elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi. 

İftar programı sonrası, teşvik ve havaalanı başta olmaküzere Zonguldak’ın bir çok sorunu üzerinde istişarede bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER