6 AÇILIŞ BİR SAATE SIĞDI

6 AÇILIŞ BİR SAATE SIĞDI
Karaelmas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi&[#]8217;nde 1 saat içerisinde toplam 6 adet seminer, konferans salonu ve labaratuvarın tek tek açılışı yapıldı.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi&[#]8217;nde 2 adet seminer salonu, 2 adet konferans salonu ve 2 adet laboratuarın tek tek açılışı yapıldı. ZKÜ rektörü Prof. Dr. Mahmut Özen&[#]8217;in yanı sıra Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, 3´üncü Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, Zonguldak belediye Başkan Yardımcı Kemal Camgöz, rektör yardımcıları, fakültelerin dekanları, daire başkanları, enstitü müdürleri, öğretim üyeleri katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hasan Vergi&[#]8217;nin tanıtım sunumu gerçekleştirdiği açılışta, Rektör Özen ve davetliler, 5 katlı fakülte binasının zemin ve en üst katlarında bulunan seminer ve konferans salonları ile labarutvarların kapılarına gerilen kurdelaları tek tek kestiler. Açılışların yapıldığı yerleri de gezen davetlilere, ikramda bulunuldu.
Dekan Vergi, yeni yapılan odalarla fakültenin fiziki koşullarının daha da iyileştiğini ifade ederek, desteğini esirgemeyen ZKÜ Rektörü Mahmut Özen&[#]8217;e teşekkür etti. ZKÜ Rektörü Özen ise, açılışın hayırlı olmasını dilerken, tüm fakültelerin fiziki imkanlarının geliştirilmesi için mücadele ettiklerini kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER