Acı haber geldi...

Ailelerine haber verildi.

Acı haber geldi...

Libyada Türk Kargo gemisi önceki önceki gün batmış ve 13 mürettebattan 6sı kurtulmuş 7si ise aranıyordu. Zonguldaka baglı Karaman beldesi Keller köyünden olan ağabey Cevceddin Tunca ve kardeşi Celaleddin Tuncanın cenazelerine ulaşıldığı belirtildi.

Ailelere dün firma tarafından acı haber verilirken, yaklaşık 10 yıldır gemi adamı olarak çalışan 46 yaşındaki Cevceddin Tunca ile kardeşi 41 yaşındaki kardeşi Celaleddin Tunca’nın cansız bedenine ulaşıldığı öne sürüldü.

Yetkili firma ile telefonla yaptıkları görüşmede Cevceddin ve Celaleddin Tunca’nın kimliklerinin teşhis edildiğini anlatan Keller Köyü Muhtarı Kazım Aldemir, İstanbul’daki firmayı aramıştım. Libya ile irtibata geçmişler. Karşılıklı yapılan görüşmede hayatlarını kaybettiklerini söylemişler diye konuştu.

Firma tarafından arandıklarını belirten enişte Cengiz Doğan, Maalesef acı haber geldi. Firma cenazelerin teşhis edildiğini söyledi dedi.

Cenazelerin işlemlerinin ardından libyadan Pazar veya Pazartesi getirilmesi bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 17:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Yıldır
Osman Yıldır - 7 yıl Önce

Zonguldak merkeze bagli olduğum keller köyünden kuru yük gemisinde çalışan iki kardeş libyada batan aynı gemide hayatlarını kaybetmiştir
Allah rahmet eylesin Ailesine baş sağlığı dilerim başınız sağolsun.

Gülay
Gülay - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun. Rabbim tüm yakınlarına sabır versin..

SIRADAKİ HABER