AK PARTİLİ ÜYELER İLE TARTIŞTI

AK PARTİLİ ÜYELER İLE TARTIŞTI
Zonguldak Belediye Meclisinde, Çınartepe Mahallesi Demir Ambarları mevkiine Mobil Lavuar yapılmasını öneren CHP&[#]8217;li meclis üyesiyle Ak Partili üyeler tartıştı.
Zonguldak Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısı Belediye Nikah Salonunda Muharrem Akdemir başkanlığında yapıldı.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında 27 madde olarak görüşülen meclis toplantısında özellikle 24. maddede tartışma çıktı. Açılış ve yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısında tüm maddeler komisyonlardan geldiği şeklinde kabul edildi. 24.maddede İmar ve şehircilik Müdürlüğünün 29 Mayıs 2012 tarih ve 242 sayılı, Zonguldak Merkez Çınartepe Mahallesi, Demir Ambarları mevkiinde TTK mülkiyetinde bulunan 125 ada, 2 parselde kayıtlı taşınmazın &[#]8220;Modüler Lavuar Alanı&[#]8221; olarak planlanması konulu imar tadilatı hakkındaki yazıya Zonguldak Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından red kararı verildi. Maddenin okunmasının ardından maddenin reddine itiraz eden CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyesi Turgut Aydın söz konusu alana mobil lavuarın yapılması gerektiğini savunarak itirazda bulundu.
AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Karagüzel, Meclis İmar Komisyonunun aldığı kararı doğru bulduklarını belirterek şehrin girişlerinin güzelleştirildiği, bu konuda mobil lavuar alanının Çınartepe Mahallesi Demir Ambarlarına yapılmasının kötü görünüme neden olacağını belirtti.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise &[#]8220;Ben Belediye Başkanı olarak değil, bir vatandaş olarak Çınartepe mahallesi Demir Ambarlarına mobil lavuar yapılmasına karşıyım. Lavuar başka bir alana yapılabilir&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve GMİS eski Genel Başkanı Ramazan Denizer ise Üzülmezden çıkacak kömürün yeraltından Karadon ve Çatalağzı&[#]8217;a götürülerek buradaki lavuarlarda yıkanabileceği önerisinde bulundu.
24. madde tartışmaların ardından oynanırken, İmar Komisyonunun &[#]8220;Mobil Lavuarın Çınartepe Mahallesi Demir Ambarları mevkiine yapılmasının reddine&[#]8221; şeklindeki kararını oy çokluğu ile kabul etti. CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyesi Turgut Aydın ise karara itiraz etti.
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2012, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER