Asenalar istişare toplantısını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı Şubat ayı ikinci istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Asenalar istişare toplantısını yaptı

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner Başkanlığında yapılan istişare toplantısında İl ve ilçede gerçekleştirilen ziyaretler ve referandum süreci ele alındı.

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Yalçıner, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları yönetimimiz ile birlikte her ay yapmış olduğumuz aylık toplantımızın 2017 yılının ikinci toplantısını bugün gerçekleştiriyoruz. Aylık toplantılarımız devam ederken kadın kolları ilçe teşkilatlarımıza da ziyaretlerimizi yapıyoruz. İl Kadın Kolları yönetimi ile birlikte teşkilat arkadaşlarımıza yapmış olduğumuz ziyaret ve toplantıların her anlamda iyi olduğu kanaatinde yola çıkarak bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki referandum sürecine hazır olmak anlamında da arkadaşlarımızla bir araya gelebilmemiz hepimiz için yararlı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yalçıner ayrıca 4 Mart 2017 günü Ankara’da yapılacak olan İl Kadın Kolları toplantısı ile ilgili olarak da; “4 Mart 2017 Cumartesi günü genel merkezimizin daveti üzerine referandum ile ilgili bilgilendirilmek için tüm Kadın Kolları teşkilatlarımız ile birlikte inşallah Ankara’da olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER