BALCI, KARTAL´A KARNE VERDİ.

BALCI, KARTAL´A KARNE VERDİ.
gundemeregli.com-

CHP eski Ereğli ilçe Başkanı Balcı, Seçim sonrası ilçe yönetimi ile yerel yönetimin kol kola girdiğini belirterek, 

Balcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisinden 20 yaş büyüklerin halen aktif siyaset yaptığını belirterek, siyasete ara verdiğini ama her ne kadar ara verse de halk ile iç içe olduğunu ifade etti.

 Kongrede delege boyun eğmeyen bir örgüt istemişti. Görüldüğü gibi ilçe başkanımız,  

İYİ NOT VERİYORUM

Kartal İki dönem benim başkanlığımda, başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Kendisinin siyaseti öğrenmiş olması lazım. Siyaset okullarda değil, parti yönetiminde görev alınarak öğrenilir. İyi bir öğrenci yetiştirdiğimi umuyorum.  Her ne kadar, siyaseten bir görevimiz olmasa da, halkın içindeyiz. Güncel konuları daha rahat konuşuyoruz. 

BANA GÖREV VERİLMEDİ

Parti adına kendilerine görev vermeleri anında her göreve hazır olduğunu da kaydeden Balcı şu görüşlere yer verdi: 

   Neriman hanımın şansı yüksek.  Partinin kadın kotası yüzde 33 oldu. Emekli Öğretmen ve başarılı bir siyasetçi kendisi. Seçimde başarır, meclise girerse, tebrik edeceğim. Açıkçası   Partimiz adına bu da bizi sevindirir.

 

SİYASETE ARA VERİM

Ben siyasete ara verdim. İleri de devam edeceğim.   Mesela ben Mali Müşavir olarak biliyorum, 65 yaşından büyüklere bankalar akli dengesi yerinde olup-olmadığı konusunda sağlık raporu istiyor. Daha bizim önümüzde siyaseten o yaşa gelmek için uzun yıllar var.   

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2012, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER