BURADAN MEZUN OLMAK BİR BAŞKA

BURADAN MEZUN OLMAK BİR BAŞKA

Alaplı Anadolu lisesi mezuniyet gecesi yine görkemliydi. .10 yılı aşkın bir süredir mezıun veren okul mezunları arasına 70  kişiyi daha kattı.

Mezuniyet törenine Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran Şube müdürleri Hüseyin Uysal, Salih Dirican, CHP ilçe Başkanı Nuri Tekin,  daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir davetli grubu katıldı

Mezun olacak öğrenciler sırayla sahaya alındıktan sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Okul Müdürü Cevat Çevik bir konuşma yaptı. Çevik; Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, geriye dönüp baktığımızda okulumuzda başarılı çalışmaların yapıldığını görmekteyim. 2011-2012 faaliyetlerinde büyük başarılar elde ettiğimiz eğitim yılı olarak hafızalarımızda yer alacaktır. Okulumuzun 2011 ÖSS yerleştirme başarısının %80 seviyelerine çıkarak kendi türündeki, okullarda il birincisi, tüm okullarda da il ikincisi olması ayrıca bizleri sevindirmiştir. Bütün bu çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerime ve siz değerli velilerimin telaşı ve heyecanı daha başka ve daha anlamlı. Çünkü sizler Anadolu Lisesi&[#]8217;nden mezun olacak 70 mümtaz öğrencinin velilerisiniz.&[#]8221;dedi

Çevik ayrıca, okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bürokrat ve iş adamlarına teşekkürlerini sundu.

Tören çerçevesinde, okulun il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere plaket, yarışma ve etkinliklerde başarılı olmuş öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Okulun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu.

Ardından dört yıllık lise maratonunu ilk üç sırada tamamlayan, 2011&[#]8211;2012 Öğretim Yılı okul üçüncüsü Hava Yavuz, okul ikincisi Rabia Yazkurt, okul birincisi Emine Akkaya başarı plaketleri verildi. Okul birincisi olan Emine Akkaya ismini kütüğe çaktı ve duygularını anlatan bir konuşma yaptı. Öğrenciler okulda geçirdikleri dört koca yılı ve okuldan ayrılışlarını mezuniyet belgeleri ile taçlandırdı.

Okulun kızlardan oluşan  halk oyunları ekibi  ekibi izleyicilerden büyük bir alkış aldı.

Törende Akçakoca Anadolu Lisesi Almanca öğretmeni Ali Semih Demirci öğrencilere mini bir konser verdi .Öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi.Öğrenciler duygularını ifade eden konuşma yaptılar.

Konserin sonunda çalınan oyun havalarıyla öğrenciler bol bol oynayarak stres attı, mezuniyet coşkusunu yaşadı .

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER