Derya Akbıyık'a önemli görev

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu asil yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Derya Akbıyık'a önemli görev

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu 2. Olağan kongresi hafta sonu Ankara’da gerçekleşti.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, TGF  Genel başkanı Yılmaz Karaca ve ASGD Genel  Başkanı İbrahim Erdoğan ile birlikte Divan heyetinde yer aldı. Türk dünyası gazeteciler federasyonun genel kurulunda Menderes Demir başkanlığında ki, yönetim kurulu listesinde,  ZGC başkanı Derya Akbıyık yer aldı.

Başkan Akbıyık, yaptığı açıklamada; Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu yurt içi ve yurt dışı çok önemli projelere imza atıyor.

Bu örgütünün içinde olmak bizler için onur ve gururdur. Verilen görevleri eksiksiz yerine getireceğiz.

ZGC olarak, ülke çapındaki çok önemli örgütlerde yer alıyoruz. Almanyada devam edeceğiz. Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonunda, genel başkanın yurt içi ve yurt dışı gazeteciler  örgütleri ile kamu kurum kuruluşlarla, istişare, diyalog ve işbirliği konularında ki çalışmalarda yer alacağız.

Yeni görevimiz, İlimize ve ZGC ‘ye hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah yakın zamanda Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu başkan ve yönetim kuruluna da ilimizde ağırlayacağız. ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER