ERDEMİR DE SÜNNET COŞKUSU BİR BAŞKAYDI

ERDEMİR DE SÜNNET COŞKUSU BİR BAŞKAYDI

gundemeregli.com- Coşku havasında geçen Erdemir sünnet şöleninde 139 çocuk Erdemir tarafından baştan aşağıya giyindirilerek, büyük bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde kurulu bulunan Erdemir Demir Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu yıl 139 çocuk erkekliğe ilk adımı sevincini yaşadı.

Erdemir Plaj tesislerinde düzenlenen sünnet şöleninin açılış konuşmasını Erdemir İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke yaptı.

Böke, bu yıl Erdemir tarafından 139 çocuğun sünnet ettirildiğine dikkat çekerek, çocukların ilk mürvetinin bu sünnet olduğunu kaydetti.

139 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI.

Çocukların özel günlerini eğlenceli ve hoş geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Böke, şu görüşler yer verdi:

Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizin de bu yıl 139 Çocuğumuzu sünnet ettirmenin gururu yaşıyoruz.

Sayın anne ve babalar,  Çocuklarımız kontrolümüz altında sağlıklı bir ortamda itinalı bir operasyon gerçekleştirilecektir. Bugün onları ilk mürvetini göreceğiz. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyoruz.

Konuşmalarına ardından çocuklara yöneticiler tarafından belge verildi. Ardından Hacivat Karagöz gösterileri ile çocuklar günün ilerleyen saatlerine kadar aileleri ile birlikte eğlendi.

Erdemir tarafından baştan-aşağıya giydirilen çocuklara erkekliğe ilk adımı atmanın da mutluğunu yaşadı.

Gerçekleşen organizasyona  Ereğli Formenler Derneği başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, Türk Metal Sendikası yöneticileri,  ile vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2012, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER