Erdemir Vakfı Genel Kurulu Yapıldı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın olağan (seçimli) genel kurulu yapıldı.

Erdemir Vakfı Genel Kurulu Yapıldı.

Erdemir Kültür merkezinde dün (11 Nisan) gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Divan Heyetinin seçimi ardından gündem maddelerine geçilen genel kurulda, Başkan Murat Kayıkçı, Vakfın faaliyet raporunu okudu.
Genel kurulda gerçekleştirilen yönetim seçiminde Kayıkçı yeniden Başkanlığa seçilirken, Ömer Bozoğlu, Ergün Üşengül ve Murat Engin yönetime yeni giren isimler oldular.
Vakfın Denetleme Kurulu Üyeliğine yeni isim olarak Tayfun Pamuksuz seçildi.
BAŞARI DİLEDİ
Bu arada genel kurula; beraberinde Şube Sekreteri Birol Onay, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, İş Yeri Baştemsilcisi ve iş yeri temsilciler iile birlikte katılan Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı, görev eseçilen yönetimi kutlarken, “Erdemir Vakfımız’da bu güne kadar görev alanlara emeği geçenlere teşekkür eder, göreve seçilen arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Gerçekleşen genel kurul Vakfımıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Erdemir Vakfı olağan genel kurulu yapıldı...

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER