HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN ÇİFTÇİ´YE ZİYARET

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve huzurevi sakinleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çifci´yi ziyaret etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN ÇİFTÇİ´YE ZİYARET
vspace=1
vspace=1
Kdz. Ereğli ilçesi İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal beraberinde huzurevi sakinleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çifci´yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, &[#]8220;Genel Müdürüm, yeniden yapılanma içinde bir kadın olarak, aynı zamanda Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olmam nedeni ile randevu talep ederek sizinle görüşmek istemiştim. İl dışında Bakanımızla olduğunuz için o hafta Ankara´da olduğum halde görüşemedim. Bilgisayar ortamında sitemizi incelerken Kdz. Ereğli´de yaşadığınız hatta Koleji Ereğli´de okuduğunuzu öğrendiğimde Yaşlılarımızla paylaştım. Neden bir grup yaşlıyla gitmeyelim bizim kızımız dedik ve geldik. Şu an hiçbir talebimiz yok. Amacımız sizi görmek, kutlamak, başarı dileklerimizi sunmaktır&[#]8221; dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çifci de, İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve huzurevi sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mart ayında kutlanacak olan Yaşlılar Haftasında geleceğinin sözünü verdi. Huzurevi sakinleri de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çifci´yi ziyaret ederek tanışmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, &[#]8221;Dualarımız sizinle, gurur duyduk, başarılar diliyoruz&[#]8221; dediler.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER