LAFARGE&8217;DE PİKNİK HEYECANI

LAFARGE&8217;DE PİKNİK HEYECANI

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası&[#]8217;nın &[#]8220;İş Sağlığı ve Güvenliği&[#]8221; ayı kapsamında organize ettiği etkinlikler düzenlenen piknik organizasyonu ile sona erdi.

Lafarge Ereğli Çimento&[#]8217;nun iki yıldır Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Merter Gencer, Ereğli-Alaplı karayolunun 10 kilometresi mevkisinde düzenlenen piknikle ilgili gazetecilere bilgi verdi.

Gencer, 15 Mayıs-15 Haziran arasında kutladıkları &[#]8220;İş Sağlığı ve Güvenliği Ayı&[#]8221; kapsamında seminerler, kan bağışı kampanyası, bilgilendirmeler ve son olarak birlik ve beraberliği sağlama adına piknik organize ettiklerine işaret etti.     

Gencer konuşmasında şöyle dedi:
&[#]8220;Zonguldak Valiliğimizin desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin ardından, Keleşler Park Otel Salonu&[#]8217;nda &[#]8216;Sağlıklı Beslenme&[#]8217; konulu bir seminer daha gerçekleştirdik. İş Sağlığı ve Güvenliği Ayı&[#]8217;nın son etkinliği olarak da pikniğimizi gerçekleştiriyoruz. Ay içinde, &[#]8216;risk değerlendirmesi analiz çalışması&[#]8217; başlığı altındaki yarışmada çalışanlarımızın eşlerine gönderdiğimiz 3 adet soru föyü gönderdik. Kendilerinden risk değerlendirmesinin ne olduğunu açıkladık. Akabinde de evdeki patates kızartma, banyo temizliği gibi riskleri değerlendirmelerini istedik. Eşler de bu çalışmayı yaparak bize gönderdiler. Yaptığımız değerlendirme sonucunda 5 aileye çeşitli hediyeler verdik. Buradaki amacımız ailelerin babalarının, eşlerinin iş yerinde nelerle karşılaştıklarını, nasıl bir felsefeyle çalıştıklarını anlamalarına yardımcı olmaktı. Son derece güzel bir çalışma oldu.
   Bugünkü etkinliğimizde yine aileler, erkekler, bayanlar ve çocukların katılabileceği çeşitli yarışmalar düzenliyoruz. Birlikte yemek yiyerek ve eğlenerek İş Sağlığı ve Güvenliği ayını kutluyoruz.&[#]8221;
   Pikniğe katılan aileler gün boyunca gönüllerince eğlenirken, birbirinden çekişmeli yarışmalarda düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren ailelere  Gencer tarafından çeşitli hediyeler verilirken, etkinlik yemek ve diğer ikramlarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER