ZİYARET ETTİLER

ZİYARET ETTİLER

gundemeregli.com- Karadeniz Ereğli&[#]8217;de faaliyet gösteren Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçenin en önemli kültür projelerinden biri olarak gösterilen Yöresel Kültür Evleri&[#]8217;nin hayata geçirilmesi ve projeden kendilerinin de yararlanmalarına olanak sağlamasından dolayı, Başkan Posbıyık&[#]8217;a teşekkür ettiler.

Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin çok sayıdaki yöre derneklerinden biri olan Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Çevik, beraberinde bazı dernek yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.

 

&[#]8220;GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ.&[#]8221;

Belediye&[#]8217;nin vizyon projelerinden biri gözüyle bakılan Yöresel Kültür Evleri&[#]8217;nin, sadece ilçenin değil bölgenin en önemli yatırımlarından biri olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Çevik; &[#]8220;Bu ziyaretimizde de size ve ekibinize, böyle bir projeyi hayata geçirdiğiniz için teşekkür etmek istedik. Yöresel Kültür Evleri&[#]8217;nde, çok sayıda yöre derneği ile birlikte aynı çatı altında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlerleyen günlerde, diğer derneklerle birlikte Yöresel Kültür Evleri&[#]8217;nde çok güzel etkinlik ve çalışmalara imza atacağı&[#]8217; dedi.

BAŞKAN POSBIYIK&[#]8217;A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Posbıyık da konuşmasında ziyaretlerinden dolayı Mustafa Çevik ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Posbıyık; &[#]8220;Yöresel Kültür Evleri, Türkiye&[#]8217;de bir ilk olması açısından bizim için önemli bir projeydi. Temel amacımız, kentimize yıllar önce gelen başka kentlerin insanlarının gelenek ve göreneklerini; yemeklerini, giysilerini Karadeniz Ereğli insanına tanıtmasını sağlamaktı. Projenin bu hedefe hizmet etmesi için hepimize görev ve sorumluluklar düşüyor. Ben, en azından bundan sonraki süreçte, tüm yöre derneklerinin bu amaçta çalışacaklarına ve önemli etkinlikler yapacaklarına inanıyorum.&[#]8221;, dedi.

Ziyaret sonunda Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Çevik, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;a teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER