Muammer Avcı müjdeyi verdi

Yılan hikayesine dönen Devrek-Ereğli yolunda asfaltlama çalışmasına başlandı

Muammer Avcı müjdeyi verdi

Devrek ile Ereğli’yi bağlayacak olan karayolunun yıllardır süren yapım çalışmasında sona doğru gelinmeye başladı. 
Ereğli’ye bağlı Armutlucuma köyündeki fiziki yapı ve heyelan nedeniyle yaşanan sıkıntılarında teknolojik olarak aşıldığını kaydeden AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 2.5 km’lik asfalt seriminin tamamlandığını, Bayram sonrası da 5 km’lik asfalt serimi yapılacağını açıkladı. 

Avcı yaptığı açıklamada, “Özellikle Devrek ve Kdz. Ereğli halkımızın tamamlanmasını hasretle beklediği, Devrek-Kdz. Ereğli yolunda, bayramdan önce seriminin yapılacağını duyurduğumuz 2,5 km lik asfalt serimi dün itibari ile tamamlandı. 9 eskavatör, 2 loder, 2 dozer, 22 Kamyonla çalışmalarını yürüten yüklenici firma, bayram sonrası 2 temmuz  itibari ile çalışmasına, Kdz.Ereğli, Çaylıoğlu yönünde devam ettirecek.

SONA DOĞRU GELİNİYOR
Diğer yandan Zonguldak-Devrek yönünde Shell petrol istasyonu lokasyonundan itibaren, sona doğru gelinen sanat yapıları ve menfez çalışmalarının hemen ardından 5 km lik  asfalt serimine başlanacaktır.  Çalışmaların hız kesmeden devam etmesi için, yakın takibimizin süreceğini Zonguldak halkımıza, en kalbi saygı ve muhabbetlerimle arz ederim” dedi.

detail-photo-fancybox-2

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER