ÖNCE POSBIYIK, SONRA KOÇAK İLE GÖRÜŞTÜ

ÖNCE POSBIYIK, SONRA KOÇAK İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başta olmak üzere Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile görüştü.

Ereğli ilçe ziyaretine Posbıyık ile başlayan Candan bir süre Posbıyık ile görüş-alış-verişinde bulundu.

Posbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çaycuma&[#]8217;da yaşanan üzüntülü olay dolayısıyla endişelerini dile getirdi.

Posbıyık burada yaptığı konuşmada, Candan&[#]8217;a kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek,

&[#]8220;Biz buradan sorunları size bildiriyoruz, siz oradan gereğini yerine getiriyorsunuz.  Her şey iyi gidiyor. Siz Ereğli menfaatleri olan her konuda elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz.   Samimiyetinizden dolayı Ereğli meclis üyelerim ve Ereğli halkının şükranlarımı sunuyorum. 

Siz Ereğli için, (ne varsa söyleyin benim için  önemli olan odur. Gerisi boştur&[#]8221; diyorsunuz sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz.  Bizde sizin emrinizdeyiz, yeter ki Ereğli&[#]8217;de taş üstüne taş konsun ki; koymaya başladık sayenizde. Sizin önderliğinizde ben inanıyorum, sorunları çözeceğiz.&[#]8221;

Candan ise kalabalık bir heyet tarafından karşılanmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ben özelikle şahsınıza ve meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum.  Böyle bir kalabalık açıkçası beklemiyorum. Çok sağolun!&[#]8217; Bu bize verdiğiniz sevgi ve değerdir. Ben Zonguldak&[#]8217;ın milletvekiliyim. Bölgem itibariyle, doğduğum yer itibariyle Ereğli bizim için çok önemli. Bizim burada taş üstüne taş koyma mükellefiyetimiz var. Bunu yapmak mecburiyetindeyiz. Bu makamlar gelip geçiçi dolayısıyla bu zaman diliminde Ereğli&[#]8217;ye ne bırakabilirsek kardır. Akçakoca&[#]8217;dan buraya geldiğimizde yüzümüz olur.

Devrek yol ayrımını bir kavşak yapılması büyük bir sıkıntı var. Oraya bir viyadük yapacağız. Yani altlı üstlü karayolları genel müdürüyle konuştum. Merkez müdürümüzü getirdim. Buraya onlar üstten viyadük&[#]8217;ün daha mantıklı olacağını söylediler. O yönde çalışmalar yapılıyor.&[#]8221;

GÜNDEMDE MOBESA VAR

Posbıyık&[#]8217;ın ziyaretinin ardından Candan,  Türk Polis Teşkilatı&[#]8217;nın kuruluşun 167. Yılı dolayısıyla Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ile görüştü.
Candan, burada şöyle dedi:
&[#]8220;Ereğli&[#]8217;ye gelmişken, hafta da uygun olunca İlçe Emniyet Müdürümüz nezdinde Polis Haftası&[#]8217;nın 167. Kuruluş Yılını tebrik edelim istedik. Teşkilatın ilçede asayiş ile ilgili yaptığı çalışmaları tekdirle karşılıyorum. Sergilenen uyumlu çalışmayı görmekten son derece mutluyum. İnşallah bu süreci hep beraber daya iyi götürürüz. İlçe Emniyet Teşkilatı&[#]8217;na neler yapabileceğimizi daha önce görüşmüştük. MOBESE konusunda Bakanlık nezdinde girişimleri yaptım. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. İlk fırsatta MOBESE çalışmalarıyla ilgili yatırım gelecektir. Bunun teyidini aldık. Bunun için bir zaman veremiyoruz, mümkün olan en kısa zamanda yapılmaya çalışılacak.&[#]8221;
KAPIDA KARŞILADILAR
Candan&[#]8217;ı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal ile birlikte kapıda müdürlük avlusunda karşılayan Koçak ise Türk polis Teşkilatı&[#]8217;nın kuruluşu ile ilgili bilgiler aktararak, şunları söyledi:
&[#]8220;10 Nisan 1845&[#]8217;de hazırlanarak yürürlüğe konulan Polis Nizamnamesi&[#]8217;nde ilk defa &[#]8216;polis&[#]8217; kelimesi bu nizamname ile hayatımıza girmiş. Bu da Polis teşkilatının kuruluşu olarak kabul edilerek bugüne gelene kadar &[#]8216;Polis Haftası&[#]8217; olarak kutlanıyor. 167 yıldır da polis hizmetimizi en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar üstlendiğimiz misyonu inşallah bundan sonra da en güzel şekilde yerine getiririz.
İlçemizde eksik olan tek şey MOBESE. İnşallah sizin katkılarınızla da bu sistemi hayata sokarız. Bizim için daha iyi olacak. Çünkü MOBESE sistemine, 7 gün 24 saat çalışan elektronik personel diyebiliriz. Hastalanma ve izin isteme gibi bir durumu söz konusu değil.&[#]8221;
Ziyarette, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, bazı AK partili belediye meclis üyeleri, eski AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, ile ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2012, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER