SİLİNDİR OPERASYONUNDA GÖZ ALTINA ALINAN ŞEREF AYDINLI CHP GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

Taciz olayı ile siyasi hayatını bitiren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ihalelerle zenginleştirdiği, kendi dönemini örtbas edecek tavşan adayı CHP’den aday adayı yaptırdı.

SİLİNDİR OPERASYONUNDA GÖZ ALTINA ALINAN ŞEREF AYDINLI CHP GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

Cinsel taciz suçundan yargılanan ve hakkındaki yolsuzluk iddiaları sebebiyle Ak parti’den ihraç edilen Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın yüzüne siyasi partiler kapanınca çareyi ihale verdiği müteahhit arkadaşını chp’den aday yaptırmakta buldu.

CHP 27.’ci Dönem Zonguldak Milletvekili Av. Ünal Demirtaş’ın “Suç makinası”, “İş adamların rüşvet istediği iddiaları kulağımıza gelmişti” sözleriyle suç dosyası hayli kabarık olan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, aynı Belediyede çalışan iki bayana farklı zamanlar sözlü ve nitelikli tacizde bulunduğu için dava açılmıştı.

Tacizde bulunduğu kadınları şikayetinden vazgeçirmek amacıyla sürekli mobbing uygulayarak baskı kurmak isteyen Başkan Demirtaş’ı AK Parti Genel Merkezi bu tavrı nedeniyle partiden ihraç etmişti.

Taciz olayı siyasi hayatını bitirdi!

Hakkında çıkan yolsuzluk haberleriyle de uzun bir süre gündemde düşmeyen gökhan demirtaş, hakkında soruşturma açılmaması için önce CHP’ye daha sonra İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı adayı olmak istemiş ancak tüm kapılar yüzüne kapanmıştı.

Tavşan aday çıkardı!

Kendi döneminde yapılan usulsüzlük ve yolsuzlukların ortaya çıkmaması için inanılmaz mücadele eden Gökhan Demirtaş, siyaseten de ihraç edilince yerine tavşan aday olarak ihaleler verdiği şeref aydın’ı sürdü.

Belediye ihaleleri ile tüylendi, ilk kez siyasete giriyor!

Yap-Sat işine önce BAFRA İnşaat olarak başlayan battıktan sonra AYDIN İNŞAAT şirketi ile Gülüç Belediyesi’nden aldığı ihalelerle tüylenen Şeref Aydın, CHP Gülüç Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk kez siyasete girdiği ortaya çıktı.

Siyasete ilk kez giren müteahhit Şeref Aydın, bu gün CHP Ereğli İlçe örgütüne giderek Gülüç CHP Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

İhale verdiği müteahhidi CHP'den tavşan aday yaptı!

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023, 21:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜLÜÇ
GÜLÜÇ - 5 ay Önce

gercekten yazık chp ye bu tür adamları nerden buluyor acaba

MURATCAN
MURATCAN - 5 ay Önce

ereğlide hangı esnafda alacağı vardıda onu ayaklarından vurdurdu acaba....sonra icradakı alacağından vazgecti..devlet biliyor...

bir bilen
bir bilen @MURATCAN - 5 ay Önce

tefeci bu kadar

bir bilen
bir bilen - 5 ay Önce

tefecilik ve biecok suc başkanın kardesiyle ey seref senden başkan olurmu

GÜLÜÇ
GÜLÜÇ - 5 ay Önce

ŞEREF AYDINLININ SİGORTASI BİLE BAŞKA ŞİRKETTEN ÖDENİYOR.BU ADAM GÜLÜÇDE DAİRELERİ TESLIM EDEMEMİŞ MAĞDUR OLAN BİR ÇOK KİŞİYİZ...

ÇAKIROĞLU
ÇAKIROĞLU - 5 ay Önce

BİRYANTİN İSMAİL ÇAKIR CHP İLÇE YÖNETİCİSİYA KAYIN PEDERİ YA ONDAN ADAY SANA KİM OY VERİR ARKADAŞIM

SIRADAKİ HABER