YENİ ATAMALAR DİKKAT ÇEKTİ

YENİ ATAMALAR DİKKAT ÇEKTİ
Zonguldak ve İlçelerinde 14 Hakim ve 20 C.Savcısının ataması yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından hazırlanan 2 bin 335 Hakim ve Cumhuriyet Savcısını kapsayan Yaz Atamaları Kararnamesi açıklanırken Zonguldak ve ilçelerinde 14 Hakim ile 20 C.Savsısı yer değiştirdi.

HSYK 1.Daire Başkanlığı&[#]8217;nca yapılan Yaz Kararnamesi kurumun internet sitesinde yayınlandı.Atamaların sonbahar kararnamesi ile atanacak olanların da bu kararnameye alınması ve bir kısım adliyelerin birleştirilmesi kapsamında yapıldığı bildirildi.&[#]8220;Adliye birleştirme çalışmaları nedeniyle re´sen atamaları yapılan hâkim ve C.Savcılarının yeni atandıkları yerde geçecek olan süreleri eski görev yerinde geçmiş sayılacağı ifade edildi. İş yükü az olan 148 yerdeki küçük adliyenin en yakın adliye ile birleştirilmesi kararı alındığından, kararnameyle ataması yapılan hâkim ve savcılardan 600´ünün bu nedenle görev yerlerinin değiştirildiği de belirtildi.

Yaz kararnamesine göre, Zonguldak&[#]8217;da görev yapan Hakimlerden Hakan Tat Manisa, Mehmet Özyalçın Bursa, Mesut Bartal Diyarbakır, Yüksel Ulutaş İzmir Hakimliklerine atandılar. Zonguldak Hakimliklerine Didim Hakimi Abdülkadir Ergül, Büyükçekmece Hakimi Mehmet Demirel, Edremit Hakimi Nehare Mecit, Adana Hakimi Songül Coşkun, Kuşadası Hakimi Yılmaz Çimşir getirildi. Gökçebey Hakimi Ali İhsan Horasan Gökçebey Hâkimi Bayramiç&[#]8217;e, Alaplı Hakimi Mehmet Kumak Gemlik&[#]8217;e, Yalvaç Hakimi Turna Yetik ve Ermenek Hâkimi Fahri Yüksel Ereğli, Beylikova Hâkimi Fatma Yaman Çaycuma Hâkimliğine atandılar.

Zonguldak C.Savcısı Ali İrfan Yılmaz, Zonguldak C.Savcı Vekilliğine, Gaziantep C.Savcısı Doğan Kaya Adana C.Savcısı Ender Coşkun, Bakırköy, C.Savcısı Erdoğan Doğan, Edremit C.Başsavcısı Kenan Mecit, Zonguldak C.Savcılığına, Gökçebey C.Savcılarından Abdullah Güçbilen Siverek, Melih Alparslan ve Yargıtay Tetkik Hakimi Burhan Tezcan Devrek,Ereğli C.Başsavcısı Zülkarneyn Kısık Bakırköy C.Başsavcı Vekilliğine, Ereğli C.Savcılarından Fahri Körlü A.Karahisar, Hüseyin Abdullah Aytekin Kocaeli,Kenan Doğan Diyarbakır,Devrek C.Savcıların-dan Ozan Mutlu Bergama, Taner Güngör Edremit&[#]8217;e atandılar.Marmaris C.Başsavcısı Mustafa Gümüş Ereğli C.Başsavcılığına getirildi. Ereğli C.Savcılıklarına Çan&[#]8217;dan Can Tümer Keriş, Yalvaç&[#]8217;tan Hüseyin Tetik, Havran&[#]8217;dan Ufuk Ersungur, Ermenek&[#]8217;den Zehra Dönmez Yüksel getirildi. Beylikova C.Savcısı Mustafa Okan Yaman Çaycuma C.Savcılığına atandı.


Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER