Belediye kasasından, 1.250 Milyon çıkacak

Belediye kasasından, 1.250 Milyon çıkacak

Belediye kasasından, 1.250 Milyon çıkacak

1 kilometrelik Gülü ırmağını Gülüç halkına kazandırmak amacıyla belediyenin kasasını açan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, 1 Milyon 250 bin TL’lik proje için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Gülüç sahilinin kısa sürede ülkenin en önemli sahillerinden biri haline geleceğini belirten Demirtaş, İstanbul’un Ataşehir ve Beşiktaş Belediyelerinin desteğini arkasına alarak Gülüç ırmağını bu yaz halkın kullanımına açacak.

GÜLÜÇ SAHİLİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Gülüç deresinin tahkimatının devam ettiğini ve yaz mevsimiyle birlikte seyir alanları, bankları ve çevre düzenlemesi ile Gülüç deresinin 1 km’lik kısmının vatandaşın kullanımına açacaklarının müjdesini veren Demirtaş şunları söyledi:
“30 Mart 2010 seçimleri öncesinde vatandaşa verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Şimdi Beldemize yaptığımız hizmetler halkımız tarafından büyük taktir görüyor. Bu hizmetler artarak devam edecek. Amacımız Gülüç deremizi sahil olarak vatandaşımıza kazandırmak. Hummalı bir çalışma içindeyiz. Büyük yatırımlar yapacağız. Özellikle İstanbul’un Ataşehir ve Beşiktaş belediyelerinden alacağımız destekle sahilimizi daha da güzelleştireceğiz. 1 Km’lik sahil bandımızı her yönüyle ele alacağız ve vatandaşımızın kullanımına sunacağız. Çalışmaları 6-7 ay gibi kısa sürede tamamlayıp, 1 Milyon 250 Bin TL’lik yatırım yapmak. Bu noktada belediye kaynaklarımızı en asgari düzeyde kullanarak Beşiktaş ve Ataşehir belediyelerimizin desteği ile Gülüç’ü cazibe merkezi haline getireceğiz”

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
67,5 Kozlu
67,5 Kozlu - 7 yıl Önce

Zonguldak büyükşehir olunca Gülüç kesinlikle ilçe olmalı.

ERHAN
ERHAN - 7 yıl Önce

ASLINDA YA GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞI YADA ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ BEYİ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI YAPACAKSIN

SIRADAKİ HABER