EVDE KİLİTLİ KALDI, BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI!

EVDE KİLİTLİ KALDI, BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI!
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde kapısı kilitlenerek evde yalnız kalınca panik yapıp çığlık adan yaşlı kadını itfaiye ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi’nde bir evin 4. katında yaşayan Emine Nurten Çakılcı (73), yakınları kapıyı dışarıdan kilitleyip evde yalnız kalınca panik yaşadı. Yaşlı kadının evde çığlık atması üzerine komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açamayınca itfaiyeden yardım istediler. Yaşlı kadının yaşadığı evin önüne gelen itfaiye ekipleri yangın merdivenini 4. kata uzatarak balkondan içeri girdiler. İtfaiye ekipleri daha sonra da dış kapıyı açarak olay yerine gelen sağlık görevlilerini içeri aldılar. 112 sağlık görevlileri sakinleştirdikleri yaşlı kadını evinin önüne indirerek rahatlamasını sağladılar. Bir süre sonra olay yerine gelen yaşlı kadının kardeşi olduğu öğrenilen Osman Hüseyin Erkmen de kendisini teselli etmeye çalıştı.
Yaşlı kadının bir başka yakını ise çekim yapan gazetecilere tepki gösterdi.Yaşlı kadın yakınlarının yardımı ile yeniden evine döndü.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER