Gündem'e konuştu: "4 takla attık"

10 kişinin olduğu kazada yaralı kurtulan 18 kişinin içinde yer alan İsmail Uludağ, Gündem Gazetesi’ne konuştu.

Gündem'e konuştu: "4 takla attık"

10 kişinin olduğu kazada yaralı kurtulan 18 kişinin içinde yer alan İsmail Uludağ,  Gündem Gazetesi’ne konuştu.  “Dört takla attığımızı hatırlıyorum başkada bir şey hatırlamıyorum” diyen Uludağ yaşadıklarının tam bir travma olduğunu söyledi.

Dün akşam saatlerinde Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Serdaroğlu mevkiinde meydana gelen trafik kazasından yaralı olarak kurtulan ve yaşanan can pazarının tanıklarından olan İsmail Uludağ, yaşadığı travmayı anlattı.

Gündem Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Uludağ,  elinde kırılar ve yüzünde sıyrıklar olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

Biz bir yakınımızın cenazesine katılmak amacıyla İstanbul’un Pendik ilçesinde bir araba tutup, Ereğli’ye geldik. Dönüş yolunda bir arabayla çarpıştık ve lastik patladı ve şarampole yuvarlanmaya başladık. 4 takla attığımızı hatırlıyorum. Karşıdan gelen aracın hatalı olduğunu söylediler.  Ben kazadan bir süre sonra kendime geldim.  Elimde kırık ve boynumda ağırlar var.  İyiyim eşim yanımda. Aramızda ölenler olmuş, yaralılar varmış.  Kolay değil, Allah rahmet eylesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER