KÖYLER ASFALTLANIYOR

KÖYLER ASFALTLANIYOR
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’ne köy yollarının asfaltlama çalışmalarının başladığı bildirildi.
   AK Parti’ İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, partili bazı Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri ve Ereğli İlçe Yönetimi ile Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile birlikte köy yollarında başlayan asfaltlama ve bakım çalışmalarını inceledi.
   AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski, incelemeler sırasında yaptığı konuşmada, 750 kilometrelik yol ağının 450 kilometresinin asfaltlı durumda olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
   “Her yıl yeni köy ve grup yolları asfaltlarken, bir yandan da mevcut 450 kilometrelik yolumuzun bozulmaması içinde ayrıca 10 bin ton rotmix bakımları yapıyoruz. Bu bakım çalışmalarına da başladık. Asfaltı bozulan yollarımızda da bakım yapılıyor. Köy içlerine asfalt yerine kilit parke ve beton yardımında bulunuyoruz. Köy muhtarlarımızın müracaat etmeleri halinde bu yardımlarımız ayrıca sürüyor.”
   Bu sırada, asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Sarıkaya Köyü Muhtarı Emin Kaya ise 15 yıllık özlemin sona erdiğini ifade ederek, “15 yıldır muhtarım. Köyümün ve bağlantı yollarının asfalt özleminden kurtardığınız için emeği geçenlere, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
   
Yol çalışmalarının incelenmesine AK Parti Ereğli İlçe Başkan Vekili Nazım Erdoğan, Parti İlçe Sekreteri Aynur Akcan, Yerel Yönetimler Başkanı Osman Mahmutoğlu, AR-GE Başkanı Hakan Mısırlı ve bazı köy sorumluları katıldı.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER