Atatürk dövmesine büyük ilgi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla Ereğli ilçesinde bir iş yerinin düzenlediği, 'Atatürk imzası dövmesi' etkinliğine 2 günde 100 kişi müracaat etti.

Atatürk dövmesine büyük ilgi

Rüzgar 666 Tattoo” adlı işletme sahibi Serdar Morcu (32), gazetecilere yaptığı açıklamada ücretsiz Atatürk imzası dövmesi etkinliğine gelen talebi karşılamakta zorluk çektiklerini söyledi. Akarca Mahallesindeki işyerlerine sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların gelerek Atatürk imzası dövmesi yaptırmak istediğini anlatan Morcu,

Her yaştan kişi dövme yaptırmak için işyerimizde dakikalarca beklediği oldu dedi.

Kampanyanın büyük ilgi göreceğini beklediklerini anlatan Morcu şu ifadelere yer verdi: Bu çok güzel bir duygu. Kampanyamız 2 gün boyunca sürdü. 10 Kasım günü çoğu kişi çalıştığı için Pazar günü akşamına kadar iş başındaydık. Buraya gelenler, Atamızın imzasını vücuduna yazdırıyor. Bu ömür boyu kalacak, ayrı bir mutluluk. Dövme yapıldığı sırada acı duyanlardan bazıları ile sohbet ettiğimizde, ‘onlar ne acılar çektiler, nelere katlandılar, bizim duyduğumuz acı hiçbir şey’ diyorlar.  Şuana kadar yaklaşık 100 kişi dövme yaptırdı.

Düzce, Adapazarı, Zonguldak, Bartın gibi çevre illerden gelenler, gelmek isteyenler var. Yaşı 18’den küçük olanlar ise ailelerinden imzalı izin belgeleri getirdiler. Bazıları aileleri ile birlikte geldiler. 13 yaşındaki bir kızımız annesi ile birlikte geldi Morcu, ücretsiz Atatürk imzası dövmesi kampanyasını her 10 Kasım’da sürdürme kararı aldıklarını ifade etti.


 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER