Çakır incelemelerde bulundu

Çakır incelemelerde bulundu

Çakır incelemelerde bulundu

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yenilenmek üzere yıkımı yapılan Merkez Anadolu Lisesi ile güçlendirme çalışmaları yapılan Atatürk Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Çakır, Merkez Anadolu Lisesi ile Atatürk Ortaokulunda incelemelerde bulunmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede tekli eğitim ve öğretime geçmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Merkez Anadolu Lisesinin, bir bölümünde yıkım çalışmalarına başlandığını anlatan Çakır, şöyle konuştu:

Yer teslimi yapıldı ve çalışmaları yerinde gördük. Yaklaşık 450 gün çalışma süresi belirlendi. Ancak müteahhit, inşallah bir yıl içinde 24 derslikli Merkez Anadolu Lisesini eğitime hazır hale getirecek. Atatürk Ortaokulunu güçlendirme ihalesi tamamlandı, yer teslimi gerçekleştirildi. Firma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 6 ay gibi bir süre içinde bitirmeyi planlıyoruz.

İlçe genelinde 5 okulda, ikili eğitim ve öğretim görüldüğünü, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde tekli eğitime geçilmesini hedeflediklerini belirten Çakır, Eğitim anlamında uzun yıllardır ciddi çalışmalar var. Başta milletvekillerimiz, valimiz ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum. diye konuştu.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER