Çakır'dan, İlçe Tarım'a ziyaret

Çakır'dan, İlçe Tarım'a ziyaret

Çakır'dan, İlçe Tarım'a ziyaret
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.
Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Keleş, Halil Kırtay, Kadın Kolları Başkanı Aysel Ersoy, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum ve Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ile birlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Doğan Kale’yi ziyaret eden Çakır; Müdürlüğün çalışmalarının yanı sıra personel ve araç ihtiyacı olup olmadığı konularında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kale, Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, yılın 11 ayında köylerde saha çalışması yaptıklarını söyledi.
Tarım ve hayvancılıkla ilgili Bakanlığın yeni çalışmaları olduğunu ifade eden Kale, bu konuda yönetmeliğin çıkmasını beklediklerini belirtti.
İlçe Başkanı Çakır da Müdür Kale’ye çalışmalarında başarılar dileyerek, hükümetin tarım ve hayvancılığı teşvik etme noktasında ciddi destek ve hibelerinin olduğunu hatırlattı.
Ereğli genelindeki fındık üretimi, arıcılık faaliyetleri ve hayvan sayısı hakkında bilgi alan Çakır; İlçede yoğun olarak üretilen fındığın yanı sıra alternatif ürünler yetiştirilerek ekonomiye kazandırılabileceğini söyledi.
Çakır ve beraberindekiler, çalışanları da ziyaret ederek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER