'Ereğli'de adayların hepsi Niyazi Özcan'a karşı birleşecek,

“Ereğli’de adayların hepsi Niyazi Özcan’a karşı birleşecek,

'Ereğli'de adayların hepsi Niyazi Özcan'a karşı birleşecek,

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adaylarından Niyazi Özcan,  diğer TSO Başkan adaylarını eleştirdi. Özcan, “Bana el veren TSO üyesidir, el aldığım yer orasıdır, el vereceğim yer de orasıdır” dedi.

Özcan düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, Afrin Harekatı’nda şehit düşen askerlere rahmet, operasyona devam edenlere başarı diledi.

Ereğli TSO’nun Nisan ayında meclis ve yönetim kurulu seçimleri yapılacağını belirten Özcan şöyle konuştu:

“TSO seçimleri ile ilgili dört yıldan beri Karadeniz Ereğli Mücadele Platformu adı altında bir mücadele yürütüyoruz. Altı ay önceki seçimin nisan ayına atılmasından dolayı, gündemimiz, Karadeniz Ereğli’ye nasıl bir TSO başkanı olması gerekir? Bazı insanlar şöyle beyan ediyor; güzel insan olması lazım, düzgün insan olması lazım, karakterli insan olması lazım. Kabul ediyorum, hepsi bunların gerek sebeptir, geçer sebep değildir. Karadeniz Ereğli’ye lokomotifi belli olan bir konuda başka yerden lokomotif başkan bulmak Karadeniz Ereğli’ye ihanettir.Nasıl olması gerekir? Kdz Ereğli’de nakliye birinci sektör olmuş, sanayi ve sac sektörü olmuş. Bu üç konuya hakim bir arkadaş TSO başkanı olmalı.”

Şu anda aday olarak gözüken üç dört kişi bulunduğunu ifade eden Özcan şöyle devam etti: “Şunu iddia ediyorum. Ereğli’de bugüne dek çıkmış, yönetim ve yönetim kurulu başkanlığına tek aday gözüken lider Niyazi Özcan’dır. Şu anda karşımda kimse, meclis üyeleri adayları da olmak üzere onları görmek istiyorum. Şu anda sadece ortada dönen özel konular var. Özel abiler var. Birileri birilerine el veriyor. Bu nasıl el vermedir onu da bilemem. Bana el veren TSO üyesidir, el aldığım yer orasıdır, el vereceğim yer de orasıdır.”

Özcan, diğer adayları seçim ertelenmesinin ardından ağızlarını bıçak açmadığını savunarak, “Geldiğimiz noktada bermuda üçgeni diye bir laf var. Maalesef artık Bermuda onu diyorum ona. Bir grup var içinde on başkan adayı var. Bu Ereğli’nin karanlık günlerini gösteriyor” diye konuştu.

Özcan, “Ereğli’de adayların hepsi Niyazi Özcan’a karşı birleşecek, çünkü emir büyük yerdendir, ağır yerdendir, emir Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır’dandır” ifadelerini kullandı.

Erdemir’in uygulamalarına yönelik eleştiriler basın mensuplarının “Birleşmek yanlış bir şey mi?” sorusuna, “Bir beyaz sayfada birleşmek var, bir de siyah sayfada birleşmek var. Biz buna karşıyız” cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER