EVİ YANAN İŞÇİ, YARDIM ELİ BEKLİYOR

EVİ YANAN İŞÇİ, YARDIM ELİ BEKLİYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, evinde çıkan yangın nedeniyle mağdur olan işçi, yardım eli uzanmasını bekliyor.
Organize Sanayi Bölgesindeki özel bir şirkette çalışan işçi Ergin Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçeye bağlı Dağlıca Köyünde ikamet ettiği 2 katlı binada ikamet eden özel bir fabrikada işçi olarak çalışan Ergin Çelik, 4 Ocak’ta evdeki ütünün takılı olduğu prizin ark yapması sonrası yangın meydana geldiğini belirtti.
Çelik, komşuları ile birlikte müdahalede bulundukları yangını söndürdüklerini, gelen itfaiye ekiplerinin de oluşan dumanı bertaraf ve soğutma çalışması yaptığını anlatarak, şunları kaydetti:
Yaşadığımız felakette evdeki eşyalarımızın bir kısmı tamamen yanarken, büyük kısmı ise oluşan ısı ve isten kullanılamaz hale geldi. O günden sonra 3 çocuğum ve 75 yaşındaki annem ile komşularda kalıyoruz. Son derece de mağduruz. Evimize eşya temin edilebilmesi için Ereğli Belediyesi sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne müracaatta bulundum. Ancak ilgi göremedim. Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a ise ulaşıp, durumdan haberdar edemedim.
Belediyemizin ve Devletimizin yardım elini uzatmasını, bu sayede mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz.”
OLAY
4 Ocak’ta yaşanan ev yangınında maddi hasar oluşurken, dumandan etkilenen Selma Çelik ise “112 Acil” ekiplerinin ilk müdahalesi ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER