KDZ.EREĞLİ'DE COVID-19 KAYNAKLI VEFAT SAYISI 193'E YÜKSELDİ

KDZ.EREĞLİ'DE COVID-19 KAYNAKLI VEFAT SAYISI 193'E YÜKSELDİ

Kdz. Ereğli'de, Koronavirüs’e (Covid-19) bağlı bir acı haber de Çaycuma İlçesinden geldi.

Edinilen bilgiye göre, İlçenin Armutlucuma Bölgesindeki Yazıören Torunlu Köyü sakinlerinden 71 yaşındaki Rıza Aldırmaz, rahatsızlanması üzerine Devrek İlçesindeki Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Rahatsızlığının artması üzerine Çaycuma Devlet Hastanesin e sevk edilen Aldırmaz, 5 gün önce alındığı yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölümü raporuna ‘Bulaşıcı Hastalık’ olarak geçen Aldırmaz’ın cenazesi, dün (9 Ocak) gece saatlerinde köyüne getirilmek için hastaneden alındı.

Hanife ile Dursun, Tahir, Üstün, Selahattin ve Murat Aldırmaz’ın babaları Merhum Rıza Aldırmaz, haberin yayına hazırlandığı saatlerde getirileceği köyünde, Covid-19 tedbirleri ile kılınacak cenaze namazı ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Bu arada, Merhum Aldırmaz’ın oğlu Dursun Aldırmaz, sosyal hesabından yaptığı paylaşımında, babasının vefatını şu şekilde duyurdu:

“Sevgili dostlar, Çaycuma Devlet hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan babam Rıza Aldırmaz bu akşam saatlerinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah. Rabbim bizlere sabırlar versin... Cenazemiz Covid-19 önlemleri ile olacaktır. Arayan soran tüm eş dost akrabalardan Allah razı olsun...”

Diğer yandan, Ereğli İlçesinde, Aldırmaz’ın yanı sıra, Korubaşı mahallesinde ikamet eden 84 yaşındaki İsmet Deniz ve Müftü Mahallesi sakinlerinden 75 yaşındaki Saniye Türkyılmaz’ın da aynı salgına bağlı ölümleri ile ilçe genelindeki 193’e yükselmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2021, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER