Göçmenler'e bir hizmet daha

Göçmenler’e bir hizmet daha

Göçmenler'e bir hizmet daha

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Göçmenler kavşağında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından sözü verilen sinyalizasyon sisteminin kurulmasının ardından bu defada cep ve otobüs durağı çalışmalarına başlandı.

 Ereğli de son günlerde ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği Yeşiltepe Kepez karayolunda son olarak İncinaz Mağul isimli kadına araba çarpmış, Göçmenler mahallesinde yaşayan vatandaşlar yolu kapatarak eylem yapmıştı.

 AK Partili Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın olay yerine gelerek, Burası için gereken ne ise yapacağıma namus sözü veriyorum demişti.

 Başkan Uysal, olayın ertesi sabahında kavşakta ekiplerle birlikte inceleme yapmıştı. Yapılan incelemenin ardından ilk olarak sinyalizasyon sistemi Göçmenler mahallesi geçiş güzergahına kuruldu.

Bununla yetinmeyen başkan Uysal, Belediye Ulaştırma müdürü Hüseyin Ağları görevlendirerek kavşakta cep çalışmalarını başlattığı görüldü. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada cep ve otobüs durağı çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER