KADIN KOLLARI EROL ŞAHİN’E SAHİP ÇIKTI…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ve İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır partisinin Kadın Kolları Üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Şahin, kadınlara yönelik projelerini anlattı…

KADIN KOLLARI EROL ŞAHİN’E SAHİP ÇIKTI…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, haftaya partisinin Kadın Kolları Üyeleri ile başladı.

Bu sabah Kahverengi Kafe’de Kadın Kolları Üyeleri ile kahvaltıda buluşan Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e kadınlar büyük ilgi gösterdi ve seçim kampanyası boyunca canla başla çalışma sözü verdiler.

Erol Şahin burada yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitingindeki, “Ereğli’nin milletvekili benim” sözlerini hatırlatarak, “Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın gözü kulağı Ereğli’de. Cumhurbaşkanımıza yakışır bir çalışma gerçekleştirip 31 Mart tarihinde sandıklardan rekor düzeyde oy çıkartalım” dedi.

Kadın Kolları Üyelerine, kadınlara yönelik projelerini anlatan Erol Şahin, her mahalleye tekstil atölyeleri kurulacağını ve buralarda kadınların istihdam edileceğini söyledi.

Şahin’in konuşması zaman zaman kadınların alkış ve sloganları ile kesildi.

Kadın Kolları Üyelerinin heyecanlarının yüzlerine yansıdığını gördüğünü vurgulayan Şahin, “Gözlerinizdeki o ışıltı umutlarımı bir kat daha artırdı. Bu heyecan ve bu çalışma azmi ile 31 Mart tarihinde Ereğli’de rekor bir oyla belediyeyi alacağız inşallah” dedi.

AK Parti Ereğli Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltıya Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin eşi Feyzan Şahin ile birlikte katıldı.

Kahvaltı programı sahilde hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 20:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
z.s
z.s - 5 yıl Önce

erol beyin kazanabilmesi için encümen adaylarını iyi belirlemesi lazım İlçe başkanlığının oyunlarına gelirse hüeyin hocanın başına gelenler onunda başına gelir Bana göre bu konu çok önemli mevcut olanların tümden değiştirilmesi lazım hepsinin adı şöyle böyle lekelendi ve ereğli öz evladına ağırlık verilmelidir yoksa bundan sonraki seçimlerde akp cezalandırılır İl teşkilatınada var sözüm bu dönem İl genel encümnlerinide değişin eğer değişmezseniz çok ağır şaibeler meydana çıkacak sağda solda çıkar peşinde olanlar kabadayılık yapanlar bunları herkes biliyor değiştirlmezse biz ankaraya gerekli raporu gönderecez bunuda bilin AKP kimsenin rant kapısı değil

Tarafsız
Tarafsız - 5 yıl Önce

Gözlemlediğim kadarıyla seçimi alan isim Hüseyin uysaldır. Yapılan ihanet namus davası oldu. Biz de iyi ve doğrudan yanayız.

SIRADAKİ HABER